[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 2511 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Samochód: XF 105.460
Zamówiłem dzisiaj może nie wszystkie, a większość węży do Dafa (9szt). W poniedziałek wymiana.
Co to za marka jest ta "Lema", jakaś włoska podobno? Dobre to, czy choojnia?
Samochód: orange i grafitowy
taka sobie coś pośredniego między chińczykiem a oryginałem.
gumowych produktów od nich nie kupowałem ale elementy podwozia i owszem.
swego czasu tym sporo handlował suder.
_________________ nie cytuję postów innych użytkowników
Polatałem dziś miesięcznym Fordem Mondeo 1.6 T Eco boost.
Fajna zabawka, na dość fajnym wyposażeniu.
200 po a4 i średnio czuć prędkość.
Pewnikiem fiat panda z wrocławskiego salonu będzie lepszy, ale zaczynam zbierać kasę, na 10cio letnią używkę z DE
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Generuje 200km.
Nie odczułem jakoś braku mocy, fajnie to jedzie.
Płynnie przyspiesza, choć racja, racją po 10 latach tak wyżyłowany motor za sprawny nie będzie.
Z takiej pojemnosci nie wyciągniesz momentu i trzeba będzie mocno obiazac silnik zeby do tej predkosci sie rozpedzic. A co za tym idzie silnik spali tyle samo co np. 2 litry a jego zywotnosc na pewno bedzie krotsza.
Odnośnie żywotności, firmowy Hyundaiek (który zaraz będzie miał 60 tyś km) ma małego dieselka 1,6, a oleju wchodzi 5 litrów. Brat prezesa kupił niedawno nowe audi i do 2 litrowego diesla vaga wchodzą niecałe 4 litry.
Co do zależności pojemność moc/moment to nie jest już takie proste przy obecnej technologii.
Użytkownicy przeglądający to forum: Damian_DAF i 3 gości