Strona 1361 z 3605 [ Posty: 72099 ] Przejdź na stronę Poprzednia 11359 1360 1361 1362 13633605 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 11 gru 2016, 10:22
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: DAF XF105.410

Cytuj:
Panowie po obiedzie lecę do Mokate w Ustroniu, czy jest tam jakiś parking żeby przekiblować do rana.
Wg. map google i zdjęć z googlestreetview czy jak się to zwie, bezpośrednio przed bramą masz taką dziką zatoczkę. Parę gruzów tam stanie ale szału nie ma. Jeśli nie ma jakiejś sanitarki dla kierowców a jak na zakład nie wejdziesz to sytuacja taka, że jak bóbr pokaże mokry nosek to idziesz z nim w krzaki.

Marcin, dali jej broszury, przeczytała i opowiada. Czytać to i ja potrafię. Ale tu nie liczy się przekaz informacji tylko za przeproszeniem pokazanie celebryckiej "gęby" (do urody Iwony nic nie mam przecie z niej niezła foka), która ma przyciągnąć ludzi. Niektórzy w ekstazie kupią jakiś towar ale liczy się reklama. Ktoś znany to poleca, czyli jest dobre. Opowiadanie Kani było tylko i wyłącznie przeczytaniem broszur, które jej przysłali. To wszystko. Mógł to dobrze zrobić ktoś z biura Scanii ale lepszym pomysłem było oddanie pałeczki Iwonce, która grzecznie mówi co trzeba. Takie uroki bycia celebrytą. Spotkania, reklamy, menadżer ustala terminy, co masz mówić, kiedy, do kogo i jak.

Ex Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#BigosLover

Post Wysłano: 11 gru 2016, 10:31

Cytuj:
(...)ale lepszym pomysłem było oddanie pałeczki Iwonce, która grzecznie mówi co trzeba. (...)
Jakoś "dziwnie" mi się ta pałeczka skojarzyła.
Dla mnie jest to żenada, że osoby najbardziej zainteresowane tematem nie mają na tyle "odwagi cywilnej" by stanąć w świetle kamer i powiedzieć kilka zdań tylko wysługują się urokliwą celebrytką. Nie wiem, nie znam się, nie podoba mi się to - nie pasuję do tych czasów.
Edler - nie, nie widziałem tego posta. Mając jakieś 2,5 w skali bełkota (wybacz Bauer), przeglądałem filmy. Widząc Iwonkę pierwszej chwili dokładnie sprawdziłem adres strony, czy aby zamiast Youtube nie wpisałem Redtube - takie było pierd!@#$%e, ale okazało się, że byłem na "jutubie"...

Post Wysłano: 11 gru 2016, 11:00

Użytkownik

Użytkownik

GG: 1

Bauer dziękuję, wczoraj też tam zaglądałem przez Google, tylko ciekawe jak aktualnie tam wygląda. Ale trudno najwyższej znajdę inne miejsce.

Post Wysłano: 11 gru 2016, 11:42
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Marecki, postwili postawili. Tez juz mam pamiatke :D a ze tam akurat z gorki to mialem z 95 ;D

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Post Wysłano: 11 gru 2016, 12:09

Użytkownik

Użytkownik

Po pierwszych 20 sekundach filmiku Blecharczyk widać, że to filmik sponsorowany przez DCT. PR firmy stwierdził, że atrakcyjna kobieta lepiej zareklamuje zmiany procedur, niż wąsaty prezes Janusz.
Jej się hajs zgadza, oni też zadowoleni. Ot, cały sekret.

Post Wysłano: 11 gru 2016, 12:26

Cytuj:
(...)Jej się hajs zgadza, oni też zadowoleni. Ot, cały sekret.
I tym tokiem myślenia próbują ocieplić wizerunek portu? No chyba nie tędy droga. Na usta cisną mi się same ciężkie słowa pod adresem obu stron, ale resztki dobrego (?) wychowania nie pozwalają na dobitne nazwanie całej sytuacji. A Iwonka... szkoda palców i klawiatury ;)

Post Wysłano: 11 gru 2016, 12:28
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 38530901
Samochód: Iveco

Tylko, że pojawia się wszędzie i mówi o wszystkim...

Co jest do wszystkiego, jest do niczego :wink:
No ale kasa i sława... życie :]

Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 6845711
Samochód: prawo fotelowiec

Cytuj:
Marecki, postwili postawili. Tez juz mam pamiatke :D a ze tam akurat z gorki to mialem z 95 ;D

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Akurat osobówką leciałem. Jakie tam ograniczenie ? 120 km/h jest ? Ostatnim razem jechałem to nic nie było, a dobre 140 wczoraj tam miałem.

Post Wysłano: 11 gru 2016, 12:32
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Renault Master

Patrykbor, od której strony będziesz jechać? Nie pamiętam jak przy samym Mokate, ale jadąc dalej w stronę Ustronia jest Lotos po lewej stronie. Ewentualnie Orlen przed Skoczowem.

Post Wysłano: 11 gru 2016, 12:35

Użytkownik

Użytkownik

GG: 2300025
Samochód: 106.530 SC

Stoi od dobrych 3 miesięcy, jak nie dłużej. Tak, 120 dla małych.

Poza tym, ciągle kombinują z innymi miejscami, że nawet navi nie ostrzega.
W piątek kitrali się na 36,5km na końcu pasa rozbiegowego.
Często przed skrzyżowaniem z A20 też się ustawiają. Albo przy samym zjeździe/początku pasa zjazdowego, albo 3-5km wcześniej.
Jeszcze na początku obecnej zwężki na patatajce lubią się ustawić na 60.
Od A20 w stronę kreski czasem też na którymś wiadukcie schowają.
W stronę ringu jedyna najczęstsza miejscówka to 55km. W stronę domu trzeba bardziej uważać.

Post Wysłano: 11 gru 2016, 13:00

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
I tym tokiem myślenia próbują ocieplić wizerunek portu? No chyba nie tędy droga. Na usta cisną mi się same ciężkie słowa pod adresem obu stron, ale resztki dobrego (?) wychowania nie pozwalają na dobitne nazwanie całej sytuacji. A Iwonka... szkoda palców i klawiatury ;)
Nic nie poradzę, że takie są obecnie zwyczaje w działaniu działów PR przedsiębiorstw. Problem jest, problem należy rozwiązać i to by rozwiązało temat, ale że dział PR musi wykazać swoją przydatność - to płaci takim celebrytom za promowanie konkretnych treści. A ona na tym zarabia.
Dodam jeszcze może tylko, że dzięki temu vlogowi, który jest tak krytykowany, pomimo przeciętnych umiejętności dostała dość prestiżową i dobrze płatną pracę, bo firma chciała mieć taką "maskotkę". Cycki i przyjemna aparycja wzięły górę nad merytoryką i nic pan z tym nie zrobisz. Tylko nie do końca wiem, czemu miałaby z tego rezygnować, gdzie nikomu tym nie szkodzi, a i to co robi jest legalne, a w niektórych przypadkach nawet ma jakieś tam ziarenko słusznej idei.
Ja tam stosuję jeden prosty trik - nie oglądam. Jutuberzy mnie nienawidzą.

Post Wysłano: 11 gru 2016, 13:07
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 997
Samochód: 1948

Mikołaj ma mi przynieść zegarek. Mata jakieś pomysły ? nie chce oczojebnych busol hugobosa i innych przedłużaczy prąć. Zwykły, prosty i elegancki, nie cyfrowy najlepiej made in poland :D

Post Wysłano: 11 gru 2016, 13:11
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: DAF XF105.410

Słoneczny.

Ex Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#BigosLover

Post Wysłano: 11 gru 2016, 13:16
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 2487564

Cytuj:
Patrykbor, od której strony będziesz jechać? Nie pamiętam jak przy samym Mokate, ale jadąc dalej w stronę Ustronia jest Lotos po lewej stronie. Ewentualnie Orlen przed Skoczowem.
Przed Mokate jest taka mała stacja ale tam raczej Ci nie pozwolą stanąć, przejedziesz kawałek za Mokate i masz serwis Dafa po lewej stronie, zaraz obok stacja z dużym parkingiem, tam na spokojnie sobie staniesz.

Post Wysłano: 11 gru 2016, 13:20
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Słoneczny.
he he heee...
śmieszek.

Xicorr, Gerlach sam sex... prócz ceny :D

http://xicorr-online.xicorr.com/pl/kate ... so-m2002/7 <3

Post Wysłano: 11 gru 2016, 13:28
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 38530901
Samochód: Iveco

Fajny, nawet ma licznik moto godzin :D

Post Wysłano: 11 gru 2016, 13:38
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Jelcz 105 ;P

Mało tego jeszcze na tarczki.... :lol:

Za Roburem wszyscy sznurem...

Post Wysłano: 11 gru 2016, 13:49
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: brak

Cytuj:
Mikołaj ma mi przynieść zegarek. Mata jakieś pomysły ? nie chce oczojebnych busol hugobosa i innych przedłużaczy prąć. Zwykły, prosty i elegancki, nie cyfrowy najlepiej made in poland :D
Też się zacząłem zastanawiać nad kolejnym.
Szukam klasycznego automata.
W przystępnych cenach Orient albo Lorus. Jednak z PL mają niewiele wspólnego.

Post Wysłano: 11 gru 2016, 13:50
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Cytuj:
(...)Jej się hajs zgadza, oni też zadowoleni. Ot, cały sekret.
Cytuj:
Tylko, że pojawia się wszędzie i mówi o wszystkim...

Co jest do wszystkiego, jest do niczego :wink:
No ale kasa i sława... życie :]
Gdyby Wam zapłacili za to kasę, to też byście opowiadali o takich rzeczach, np. o nowym kolorze na wyświetlaczu w Iveco. Dziewczyna zarabia na tym na czym może zarobić i o czym tu więcej mówić. Byłaby głupia gdyby nie korzystała z takich okazji - nagranie głupiego filmiku na YT to kilkanaście minut, kasa się zgadza, a to ze Janusze mają ból tyłków bo "panie, ona kontenera to na oczy nigdy nie widziała, a z tymy gabarytami to jej na autostrade wyjeżdżajo i ona tylko do przodu jedzie" to już wliczone w bycie youtuberem.
Cytuj:
O Panie, to droga zabawa z tym co pokazałeś poniżej. Ja też sobie teraz sprawiłem zegarek, ale zwykłego cyfrowego Timexa.

Post Wysłano: 11 gru 2016, 13:58
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

dziwnie to zabrzmi, ale nie moja wina, że mi się podobają zegarki, których ceny są troszkę... hmm wysokie :D
chyba mam coś wspólnego z Nowakiem :D

Strona 1361 z 3605 [ Posty: 72099 ] Przejdź na stronę Poprzednia 11359 1360 1361 1362 13633605 Następna