Cytuj:
Cytuj:
(...)Jej się hajs zgadza, oni też zadowoleni. Ot, cały sekret.
I tym tokiem myślenia próbują ocieplić wizerunek portu? No chyba nie tędy droga. Na usta cisną mi się same ciężkie słowa pod adresem obu stron, ale resztki dobrego (?) wychowania nie pozwalają na dobitne nazwanie całej sytuacji. A Iwonka... szkoda palców i klawiatury

Cytuj:
Tylko, że pojawia się wszędzie i mówi o wszystkim...
Co jest do wszystkiego, jest do niczego
No ale kasa i sława... życie
![O_o :]](./images/smilies/icon_smile5.gif)
Gdyby Wam zapłacili za to kasę, to też byście opowiadali o takich rzeczach, np. o nowym kolorze na wyświetlaczu w Iveco. Dziewczyna zarabia na tym na czym może zarobić i o czym tu więcej mówić. Byłaby głupia gdyby nie korzystała z takich okazji - nagranie głupiego filmiku na YT to kilkanaście minut, kasa się zgadza, a to ze Janusze mają ból tyłków bo "panie, ona kontenera to na oczy nigdy nie widziała, a z tymy gabarytami to jej na autostrade wyjeżdżajo i ona tylko do przodu jedzie" to już wliczone w bycie youtuberem.
Cytuj:
Mikołaj ma mi przynieść zegarek. Mata jakieś pomysły ? nie chce oczojebnych busol hugobosa i innych przedłużaczy prąć. Zwykły, prosty i elegancki, nie cyfrowy najlepiej made in poland

O Panie, to droga zabawa z tym co pokazałeś poniżej. Ja też sobie teraz sprawiłem zegarek, ale zwykłego cyfrowego Timexa.