Strona 1309 z 3605 [ Posty: 72099 ] Przejdź na stronę Poprzednia 11307 1308 1309 1310 13113605 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 18 lis 2016, 23:07
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 38530901
Samochód: Iveco

3 x N
Nie ma
Nie będzie
Nie spodziewać się

Awansował, z zielonej na czerwoną Szkanie, co będzie się z plebsem zadawał :wink:

Kwiatula
Ja bym OLAŁ tą znajomość z Kristoferem z troka...

Wróciłem dziś z manewrów, dzień cały emocji, jak mi się oko przymknęło o 17, tak o 20 mnie pobudzili, w sumie...
Jechałbym już :D
Bo nocka raczej moja, z muzą i laptopem.... :/

Post Wysłano: 18 lis 2016, 23:28
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

żeby nie było, ja tutaj do nikogo nic nie mam, no może po za przemądrzałym misiem tedem, który chyba już się nie udziela, ale napiszę co myślę, a mianowicie troszkę Wam w niesmak Krzysiu był, bo nie należał do grupy wzajemnej adoracji tego forum. Fakt był czasem mocno wkur.iający ale czy ja wiem żeby aż tak?

Post Wysłano: 18 lis 2016, 23:41
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: F90 19.362

Sachsy se prezent zrobiły na 30 lecie, kto jeździł przez Romanów ten widzial co tam sie szykowało.... to teraz se odebrali 30 sztuk DAFów w klimacie wydarzenia roku, kierowcy w białych koszulach, drony, uklad choreograficzny itp :lol:

Post Wysłano: 18 lis 2016, 23:58
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Żółtek

Siergiej ten serwis mobilny to ojciec z synem?
Takich dwóch śmiesznych zawodników, Miniszewscy chyba?
Bo nie mogę coś odczytać i powiększyć.

Post Wysłano: 19 lis 2016, 0:02

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: XF 105.460

Cytuj:
Siergiej ten serwis mobilny to ojciec z synem?
Też tak wcześniej słyszałem, ale okazało się że...dziadek z wnukiem :) Car Service Prusinowski

Post Wysłano: 19 lis 2016, 0:14
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Żółtek

Aaaa no może i tka, może coś źle zapamiętałem.
Robili mi w drugim tygodniu tego roku wiskozę w dafie na tym dzikusie za tunelem, przed Zgorzelcem.
Bardzo sympatyczna ekipa, nawet poprosiłem ich to mi pączki przywieźli i świeże bułki z Polski. :lol: :lol:

Post Wysłano: 19 lis 2016, 0:27

Użytkownik

Użytkownik

Nie znam tematu, ale Krychu to chyba się zwyczajnie obraził, a nie, że go ktoś zbanował.

Post Wysłano: 19 lis 2016, 1:06

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Robili mi w drugim tygodniu tego roku wiskozę w dafie na tym dzikusie za tunelem, przed Zgorzelcem.

Wiskoze to się Panie samemu wymienia...tzn w moim przypadku akurat :)
Cytuj:
Bardzo sympatyczna ekipa, nawet poprosiłem ich to mi pączki przywieźli i świeże bułki z Polski. :lol: :lol:
Przyjechali rano, że nawet śniadania nie zjadłem a oni że kabina do góry. Jak założyli skrzynię to poszli na śniadanie: wyciągnęli kurczaka i bułki, a młody później pączki jeszcze wcisnął :)
Najważniejsze dla mnie to to, że gość wie co robi i wg mnie robi to dobrze...a przy tym mało gada :)

Post Wysłano: 19 lis 2016, 12:58

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Scania R410

Cytuj:
Widocznie pracuję w nienormalnej firmie...ale żeby rozwiać wszelkie wątpliwości, to...przeszedłem na ciemną stronę...transportu :)

No to teraz Panie przewoźniku trza się zwracać :mrgreen: Kolejny oszukany przez ******* * próbuje sił na swoim 8)

* Nie zdefiniowałem właściciela gdyż mógłbym zostać posądzony o szkalowanie dobrego imienia firmy.

Szybkie pytanie.
Lorenz Sady był ktoś i wie jak dojechać?Uwielbiam ten rejon kraju i firmy zlokalizowane przy bocznych równoległych dróżkach.

Post Wysłano: 19 lis 2016, 13:32
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 2291240
Samochód: R500, Actros 1844, FH 460

Obrazek
Tak świeża ze jeszcze zielona :D

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Post Wysłano: 19 lis 2016, 13:37
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE

Na tej focie ta szkaradna kania wygląda jak by to było dzieło chińskich rączek po tuningu kani

Co to za światła u góry atrapy?

Filmy z tras

Post Wysłano: 19 lis 2016, 13:38
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: DAF XF105.410

Cytuj:
Matkobosko... ja wam na święta, w tej moderacji słowniki pokupuje ...
Kup kup. Mikołaj ostatnimi laty omijał mój komin a zawsze to jakaś uciecha.
Cytuj:
Bauer to, że ktoś zrobi jakąś pierdołę w trasie nie oznacza nic złego.
Nie wiem jakie jest podejście Twoje czy innych pod tym względem ale uważam, że zaradzenie sobie w takich sytuacjach, dobrze świadczy o pracowniku. Oczywiście jeśli jest współpraca na linii kierowca-szef a nie pozbawienie pracownika na pastwę losu. Nie chodzi mi o to by tylko i wyłącznie samemu dbać o stan techniczny samochodu robiąc za mechanika ale podstawy znać wypada a nawet trzeba. Jednak gruba patologia zaczyna się wtedy, kiedy prosisz "starego" od dłuższego czasu wymianę jakiegoś podzespołu a on ciągle zwleka i kończy się tym, że za swoje pieniądze kupujesz i jeszcze wymieniasz. A znam taki przypadek bezpośrednio z ust osoby, która taką sytuację miała. I tu moim zdaniem przelewa się czara goryczy.
Cytuj:
Panie Bauer dziękuję za komplement, ale niestety tak kolorowo nie jest, ponieważ nie jestem po jakiejkolwiek szkole związanej z mechaniką. Temat części ogarnąłem sam, bo to raczej trudne nie jest... Wiedzę jakąś tam mam, ale wymiana sprzęgła to dla mnie za gruba sprawa...
Ja jestem młody szczyl od 3 lat mam bezpośrednio do czynienia z tirowaniem, zatem moja wiedza jest skąpa. Podstawy, oczywiście jakieś znam, które są niezbędne w wykonywaniu dobrze swojej pracy.
Cytuj:
żeby nie było, ja tutaj do nikogo nic nie mam, no może po za przemądrzałym misiem tedem, który chyba już się nie udziela, ale napiszę co myślę, a mianowicie troszkę Wam w niesmak Krzysiu był, bo nie należał do grupy wzajemnej adoracji tego forum. Fakt był czasem mocno wkur.iający ale czy ja wiem żeby aż tak?
Igorze. Krzysiu był git, sporo osób czytało przecież jego tematy i oglądało filmy i mówił całkiem sensownie i z pewnością sporo osób darzyło go sympatią. Ale po czasie zaczęło mu dymić spod czaszki. Unoszenie się nad innymi, kiedy nasz sufit to jego podłoga, gównoburze na forum, personalne ataki i docinki. Druga sprawa. Jeśli doszło do zbanowania to nawet nie mam pojęcia kiedy ale Moderatorzy mają jak pamiętam tylko i wyłącznie możliwość udzielania ostrzeżeń. No chyba, że personalnie ktoś dostał dodatkowe możliwości od Admina. Na tą chwilę nie wiem, bo nikomu takiego ostrzeżenia udzielać nie musiałem więc nawet nie sprawdzałem.

Ex Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#BigosLover

Post Wysłano: 19 lis 2016, 13:53

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Kup kup. Mikołaj ostatnimi laty omijał mój komin a zawsze to jakaś uciecha.
Nie chcę się czepiać, ale można ten "komin" odebrać dwuznacznie :)
Cytuj:
No to teraz Panie przewoźniku trza się zwracać :mrgreen:
Nie, nie trza...wystarczy Sergiej :)
Cytuj:
Kolejny oszukany przez ******* * próbuje sił na swoim 8)
Nie widzę w tym nic złego...musiałbym być durniem, żeby mając możliwości finansowe, organizacyjne itp. żeby tirować i dorabiać następnego sku*wysyna złodzieja...

Post Wysłano: 19 lis 2016, 13:58

Użytkownik

Użytkownik

Sergiej również nie widzę w tym nic złego ;) Wręcz przeciwnie,przeżyliśmy podobne sytuacje więc wiem co czułeś.

Powodzonka.

Post Wysłano: 19 lis 2016, 14:08
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 997
Samochód: 1948

Sergiej, mam nadzieję, ze prawilnie, za gotówkę? :D

Post Wysłano: 19 lis 2016, 14:09

Użytkownik

Użytkownik

Co do Lorenza Sady to jedyny słuszny dojazd jest od strony Prologis Park II od ul. Za Motelem. Niestety zdjęcie google jest trochę nie aktualne i za Intrexem jest nowa droga, którą musiałbyś jechać. Potem już z gór

Post Wysłano: 19 lis 2016, 14:10

Użytkownik

Użytkownik

mały wielki sukces ..
Po miesiącu siedzenia w domu , pierwsza trasa dużym.

4.30 start do Milicza na 7 rano
(prawdopodobnie) Stralis II z teściową biedronki.

Jakieś porady dla "świeżaka"? ;)

Post Wysłano: 19 lis 2016, 14:16
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: DAF XF105.410

Weź magnez.

Ex Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#BigosLover

Post Wysłano: 19 lis 2016, 14:18

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Sergiej, mam nadzieję, ze prawilnie, za gotówkę? :D
Sergiej dołączył do elitarnego grona użytkowników bankowozów. PO.

Post Wysłano: 19 lis 2016, 14:50
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 38530901
Samochód: Iveco

MAN

To są już orginalne helle wsadzone na stałe, żeby tuningowce dziur nie wiercili w nowych autach :D

Choć sam widziałem już lampki na masce na trytytkach, bo jak kierowca twierdził, że sief nie pozwala zakładać lampek, a auto na bazę zjeżdża tylko na awarie, pod domem może go trzymać, to w ten czas ściąga lampki, to jest parcie na tarcie :D

Semis
Ja bym się nie chwalił tym stralisem, przecież to wstyd, osobiście bałbym się czy w ogóle dojedziesz :)

Bauer
Od 10go roku szajslisy nie przyjmują nic magnetycznego....

Strona 1309 z 3605 [ Posty: 72099 ] Przejdź na stronę Poprzednia 11307 1308 1309 1310 13113605 Następna