Cytuj:
Takie pytanko, Panowie czy dla Was 5tka za miesiąc to dużo?
Na jewropu to tylko sustka!! I łikęt w domu, no tylko ten tak wypadł...
Cytuj:
Ładował ktoś kiedyś piankę w Bydgoszczy? Bo ja już uwielbiam to miejsce...
Pojedziesz do Benckisera do Nowego Jorku Mazowieckiego to polubisz to miejsce.
Cytuj:
Rabem zawsze jest taki błyskotliwy w przekazywaniu zleceń? ? Podają ze załadunek do 18. Przyjeżdżam o 14 tej a pan w okienku"ale pan ma awizacje na 18:30" zawolali o 20tej pod rampe. rozladunki dwie biedronki na slasku. "Sosnowiec do 7:00" a w papierach o 7:00. Z rudy śląskiej zrobili przeładunek w Chorzowie a tam każdy zdziwiony co to za towar i po co w ogole?? Motyla noga ubaw po pachy jak dla mnie

Gdzie ładowałeś?

Ogólnie zawsze jest tak (przynajmniej ja się z tym spotykam), że podają godzinę z 30min wyprzedzeniem. Jak Ci powiedzieli, że na 18 to faktycznie podstawienie na 18:30. Co do papierów... Nie wiem czy miałeś jedną przesyłkę czy więcej, bo to co jest napisane na karcie doręczeń o ile takową dostałeś, a rzeczywistość to wiesz. Awizacja zazwyczaj prawidłowa jest napisana na listach przewozowych/wz.

Ciesz się, że do Sosnowca nie pojechałeś na przeładunek.
Cytuj:
Krajówka to zło. Chyba, że czteroośką w koło komina, to spoko ;]
Czasami jak słyszę Januszy z ełropy to dziękuje Bogu, że mam pracę na kraju za odpowiednie wynagrodzenie.
Myślałem, że Lidl to patologia. Myliłem się, ID pobija wszelakie granice. 15 min zrzutka, 3h czekania za papierami które leżały i czekały na biurku Grażyny za pieczątkami.
![O_o :]](./images/smilies/icon_smile5.gif)
Trochę weekend popieprzony bo w niedzielę w nocy trzeba jechać podstawić auto pod rampę i wrócić do domu na wieczorny załadunek.