Cytuj:
Cytuj:
Zastanawiam się, czy nie spakować gratów do samochodu i nie jechać nad morze. Ktoś wie czy łatwo dostać przyzwoity nocleg "z dnia na dzień" w tym okresie?
Myślę, że to zalezy czego oczekujesz.
Dwa razy tak spędzałam wakacje, że pakowałam moto i jechałam przed siebie. Nic nie planowałam, oprócz ogólnego zarysu trasy, w związku z czym noclegów szukałam tam, gdzie mnie akurat zastała godzina 17-18
Zawsze cos znajdowałam. Nawet na 1 osobę, na 1 noc nie było problemu. I wcale nie było drożej, niz jakbym zostawała dłużej.
ALE - nie szukałam miejsc w oblężonych miejscowościach. I tak nie lubię tłumów

Dla mnie te 4-6km od morza nie stanowi problemu - wsiadam na moto i jadę
Natomiast moi rodzice rok temu w sierpniu chcieli znaleźć do 200m od morza, obdzwonili całe wybrzeże i nie znaleźli

Dokładnie.
Za domek niecałe 3km od plaży (ale już nie w wiosce typowo nadmorskiej) płaciłem 70pln za dwie osoby, za cztery była setka - standard mieszkaniowy dobry. Jedyny problem jest taki, że wprowadzili parkomaty wzdłuż głównych alej i trzeba bulić za parking, chyba, że ktoś ma domek faktycznie 200m od morza i nie potrzebuje samochodu na miejscu. Zależy co kto oczekuje, czy leżenia przez cały dzień na plaży czy też ktoś chce bardziej aktywnie spędzić czas. Nigdy nie miałem problemu z noclegiem bez wcześniejszych uzgodnień. Ceny normalne i tak jak pisze kolega
Paskuda, bez problemu na 1 noc. Warto czasem iść do miejscowych żulków pod sklepem, powiedzą co o i jak, u kogo szukać miejsc niekoniecznie znanych w sieci, za parę groszy
BTW za c