K92 to w którym roku zginął? Niby ostatnie logowanie 2015. Rangę "Moderator" zachował na zawsze.
Z ciekawostek, forum początkowo mialo adres: trucki.samochodyswiata.pl a potem ciezkie.samochodyswiata.pl. inspiracją dla nazwy, był emitowany w okolicy 2004/2005 program "Waga ciężka"na Tvn Turbo, a od kwietnia 2005 pod tą domeną.
Forum prowadziłem początkowo z kolegą Konradem, z którym niestety się "rozstaliśmy", miał jakąś gimnazjalną kosę z BTC, to też chłopaki stamtąd lubili wlecieć i robić bałagan.
Ja choć nie udzielam się tutaj, jestem bardzo zżyty z tym "projektem", jest to część mojego życia. Ani mój tato, ani ja tirowcami nie byliśmy, i chyba już nie będziemy, to dzieciństwo w jego zakładowym Starze 266 odcisnęło jakieś piętno

A prywatnie od 4 lat jestem szoferem jak Erkazet, najpierw Gdynia, teraz Kalisz. Dlugie wyjazdy i rozłąka z rodziną, to nie to.
Pamiętam taki twór jak "Wajha team", Yaca, Kasia jego małżonka, Długi? I paru innych weteranów, mieliśmy z nimi jakąś spinę.
Arkadiusza Tasiora (niegdyś moderatora) pamięta jeszcze ktoś? Spec górnik, od pojazdów straży pożarnej.