[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 2874 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 2874 z 3556 [ Posty: 71107 ] Przejdź na stronę Poprzednia 12872 2873 2874 2875 28763556 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 14 kwie 2020, 19:22

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Volvo FH

Nie. Z Jokohamy :D .

Kania to ch uuu j!!! 8)

Post Wysłano: 14 kwie 2020, 20:53

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Scania S450

Chyba o to chodzi. :D
Obrazek

Post Wysłano: 14 kwie 2020, 21:18

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: brak

Widzę że Was przy tej atmosferze świat wzięło na nostalgię :wink: . Zastanawiacie się co stało się z nieobecnymi, a na to jest prosta odpowiedz złapało ich szarość życia, inaczej nazywana codziennością. W tej sytuacji nie ma czasu na fora, kolegów, zabawę tylko na ciągłym myśleniu o tym jak można więcej zarobić i mieć (razy sto), do tego dochodzi rodzina, mąż, żona, dzieci i wszystko jasne. Gros po spotkaniu się z nie chęcią na rynku pracy i ciągłymi dokręcaniami śruby przez zdobywanie dodatkowych papierków i zarobkami podobnymi, jak na miejscu po prostu zrezygnowała z jazdy na rzecz innych branż lub pozostała w transporcie na stanowiskach, gdzie dzieli się przychód (biurowi, własne firmy, szefy) itp. Też duża ilość zrezygnowała na rzecz nagrywania na Y.T., aby z tego wyciskać kasę (jednym się udało innym nie). Co do Facebooka to jest coraz więcej martwych kont, ze względu na to że był to najlepszy sposób dla dobrodziei, pryncypałów etc. na sprawdzenie pracownika i służb itp. Wiecie jednak co w tym jest najsmutniejsze że większość 'Kolegów jak coś potrzebowało" przestała nawet odbierać telefony, a na firmach, imprezach nie potrafi odpowiedzieć zwykłego cześć (po prostu mają się za lepszych), ale tak wygląda obecnie życie. Za to przy tych wspominkach dopiszę że pewno wielu się pojawi znów kiedy przyjdzie kryzys i trzeba będzie się gdzieś wypłakać :wink: . Czekam na słowa krytyki :lol: .
ps. Ktoś z Was pytał o koleżankę Guciek z tego co widziałem to lata na chłodni w krajówce nie pamiętam czym dokładnie, albo Dafem 105 lub Magnumką widziałem ją raz gdzieś w okolicach Warszawy.

Post Wysłano: 14 kwie 2020, 21:27
Awatar użytkownika

Administrator

Administrator

Awatar użytkownika

Samochód: Rodzinny

K92 to w którym roku zginął? Niby ostatnie logowanie 2015. Rangę "Moderator" zachował na zawsze.

Z ciekawostek, forum początkowo mialo adres: trucki.samochodyswiata.pl a potem ciezkie.samochodyswiata.pl. inspiracją dla nazwy, był emitowany w okolicy 2004/2005 program "Waga ciężka"na Tvn Turbo, a od kwietnia 2005 pod tą domeną.
Forum prowadziłem początkowo z kolegą Konradem, z którym niestety się "rozstaliśmy", miał jakąś gimnazjalną kosę z BTC, to też chłopaki stamtąd lubili wlecieć i robić bałagan.
Ja choć nie udzielam się tutaj, jestem bardzo zżyty z tym "projektem", jest to część mojego życia. Ani mój tato, ani ja tirowcami nie byliśmy, i chyba już nie będziemy, to dzieciństwo w jego zakładowym Starze 266 odcisnęło jakieś piętno :-) A prywatnie od 4 lat jestem szoferem jak Erkazet, najpierw Gdynia, teraz Kalisz. Dlugie wyjazdy i rozłąka z rodziną, to nie to.
Pamiętam taki twór jak "Wajha team", Yaca, Kasia jego małżonka, Długi? I paru innych weteranów, mieliśmy z nimi jakąś spinę.
Arkadiusza Tasiora (niegdyś moderatora) pamięta jeszcze ktoś? Spec górnik, od pojazdów straży pożarnej.

Post Wysłano: 14 kwie 2020, 21:34
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Szybki

Cytuj:
Arkadiusza Tasiora (niegdyś moderatora) pamięta jeszcze ktoś? Spec górnik, od pojazdów straży pożarnej.
Ja pamiętam.

Sam zresztą, nie wiedzieć czemu kiedy pojawiłem się na BTC wszyscy mieli mnie za użytkownika WC pod pseudonimem Kalym 008 bodajże. Do dzisiaj nie wiem o co chodziło i czemu musiałem się z tego grubo tłumaczyć - to może potwierdzać spinkę między BTC, a WC swego czasu :D

Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.

Post Wysłano: 14 kwie 2020, 21:41

Użytkownik

Użytkownik

Ja tam tacie pokazywałem jak "musi" pomalować magnumke żeby była ładna,także oglądałem tylko dział tuning Renault :lol: I zostałem choć bardzo rzadko się udzielam,bardzo dużo Was czytam :mrgreen:

Post Wysłano: 14 kwie 2020, 21:42
Awatar użytkownika

Administrator

Administrator

Awatar użytkownika

Samochód: Rodzinny

Były ostre podziały:-D Na BTC była bardzo zżyta, typowo truckerska ekipa. U nas zbieranina.
Pamiętam jak Cyryl, moderował na Samochody świata dział o ciężarówkach, miał tam gruby szacun i risp, jako ekspert (razem bodaj z kolegą ixxoss), i początkowo był bardzo sceptyczny do nowego projektu (WC). A tu proszę, od lat wierny :-D Nawet w 2007 spotkaliśmy się, bo miał ciekawą wizję na podział forum, ale jakoś nie doszło do skutku.

Post Wysłano: 14 kwie 2020, 21:54
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Ferrari

Harnaś, K92 to zginął we wakacje 2011 roku, bodaj na DK62.

Ostatnio zmieniony 14 kwie 2020, 21:55 przez Rossi, łącznie zmieniany 1 raz.

Post Wysłano: 14 kwie 2020, 21:55

Użytkownik

Użytkownik

Była, była spina, coś mi świta, że głośno o tym było właśnie na forach. :D Ja ogólnie najwięcej przebywałem na forach związanych typowo z symulatorami. Bawiliśmy się w VS (Virtual Spedition), każdy starał się wszystko jak najlepiej odwzorować, auta, spedycję, logistykę, systemy pracy, itp. itd. Było przy tym zabawy. :D Obecni tutaj jak np. Maateusz (vel. truckmaniak :mrgreen:), Atego czy Scorpu, napewno to pamiętają. Zresztą, podejrzewam, że co drugi tutaj obecny wie o czym mówię. :)
Szkoda, że już nie ma ludzi, którzy takie coś by tworzyli. Chętnie bym poczytał czy nawet pooglądał, jakie to teraz modele tworzą do nowych symulatorów czy też mapy i inne dodatki. :wink:

Post Wysłano: 14 kwie 2020, 21:55

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Volvo FH

Ej, a jak już rozmawiamy o tematach ważnych, to czemu jak się dodaje post w odpowiedzi na jakiś inny, to nie można se podejrzeć na co właściwie się odpowiada?

I od kilku dni, na telefonie w trybie pionowym nie przesuwa mi się w prawo. Jest to irytujące.

No i co tu trzeba zrobić, jak mocno się zasłużyć w celu co by rozruszać ten bałagan, żeby dostać czerwony kolor? Bo mnie tu już od płatnych naganiaczy, nabijaczy wyświetleń niektórzy tytułują, a ja przecież darmowy jestem :D .
No i nie ukrywam, od kilku lat aplikuję w tym kierunku, czerwonego nicka, a odzewu brak 8) .

Edit: no głupio trochę wyskoczyłem. Tematu K92 nie ogarniam, ale no w sumie nie wiem co napisać...

Kania to ch uuu j!!! 8)

Post Wysłano: 14 kwie 2020, 22:00

Użytkownik

Użytkownik

Też mi się kojarzy że to właśnie było sporo wcześniej niż 2015. Dziwne, że tak pokazuje ostatnie logowanie.

No i na tym zdjęciu to który to jest Długi? :D

Większość kojarzę po nickach, chociaż bez szczegółów. Teraz to w sumie się zastanawiam jak to się stało, że nigdy na BTC nie trafiłem, skoro pół tego forum tam było.

Z tym podglądem to racja, miałem o tym pisać a mi umknęło.

Post Wysłano: 14 kwie 2020, 22:02

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Też mi się kojarzy że to właśnie było sporo wcześniej niż 2015. Dziwne, że tak pokazuje ostatnie logowanie.
Może ktoś próbował zrobić włam na konto, aby wykorzystać funkcje moderatora w konkretnym, brudnym celu. :wink:

Post Wysłano: 14 kwie 2020, 22:06

No przecież u moderacji kilka lat temu był wirus co posty użytkownikom usuwał, to pewnie jego sprawka. :D

Swoją drogą miałem najbardziej kretyńską sytuacje związaną z tymi forumami. Kiedyś w Gdyni wieczorem był wspomniany Wietrzyk, pogadalim, pośmialim się, on popłynął do Szwecji, a ja w pociąg do Koszalina, bo w tamtych okolicach miałem mieć prace wakacyjna. Następnego dnia stoję na pks-ie w Koszalinie, gadam z kimś przez telefon po czym podbija do mnie typ, czy ja nevesu nie jestem??

Okazało się, że też na tych forach o tirach działał, ale po czym mnie poznał i skojarzył do dzisiaj nie mogę ogarnąć.

Ostatnio zmieniony 14 kwie 2020, 22:14 przez Użytkownik usunięty, łącznie zmieniany 2 razy.

Post Wysłano: 14 kwie 2020, 22:06

Użytkownik

Użytkownik

Kierownik "zadzwonimy do Pana,ale ja nie mam telefonu,okej okej" :D

Post Wysłano: 14 kwie 2020, 22:12

Użytkownik

Użytkownik

Opcji napewno może być wiele, jakiś błąd forum, włam, czy też po postu zbieg okoliczności, typu, ktoś po tych paru latach odpalił jego stary laptop czy komputer, logowanie miał zapisane, strona też mogła być ustawiona jako startowa i stąd też logowanie.

Post Wysłano: 14 kwie 2020, 22:34
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: MAN TGX 18.440

Ło, ale na wspominki wzięło. U mnie to po nicku widać, skąd przylazłem, chociaż konto mam już dość długo. :mrgreen:

Karol wspomnial o Bartku Basiu, ja to z nim teraz sąsiad praktycznie :)

Post Wysłano: 14 kwie 2020, 22:48

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Jeszcze był bodajże Kuba co jego ojciec jeździł w Anwilu.

Post Wysłano: 14 kwie 2020, 22:50

Użytkownik

Użytkownik

GG: 7005903

A ja to obserwator, lubie czytac te forum, ja z ciezarowkami nie mam nic wspolnego, za to brat jest kierowca i dzieki temu forum udalo mu sie uniknac wpasc z deszczu pod rynne przy zmianie pracy:)

Post Wysłano: 14 kwie 2020, 23:00
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
A co z Jesterem,ML-em,Foxem,Levusem czy Igorem? Też dawno ich tu nie było...
Jesli o mnie chodziło to jestem, ostatnio jako niezalogowany prawie zawsze :D Ale wciąż troche jestem związany z branżą, tylko już wyłącznie jako hobby bo prowadze forum ze zdjęciami Truck-Spotters.eu
Cytuj:
Ja ogólnie najwięcej przebywałem na forach związanych typowo z symulatorami. Bawiliśmy się w VS (Virtual Spedition), każdy starał się wszystko jak najlepiej odwzorować, auta, spedycję, logistykę, systemy pracy, itp. itd. Było przy tym zabawy. :D Obecni tutaj jak np. Maateusz (vel. truckmaniak :mrgreen:), Atego czy Scorpu, napewno to pamiętają. Zresztą, podejrzewam, że co drugi tutaj obecny wie o czym mówię. :)
Stare dobre czasy, siedziało się na HardTruckSite początkowo i dłubało pokraczne modele, a później gdy przyszły nowsze gry to te modele były coraz to lepsze. Pewnie w wielu Actrosach i naczepach Krone które obecnie są modyfikowane do ETS2 wciąż pare elementów jest mojego autorstwa :D.
Cytuj:
Jeszcze był bodajże Kuba co jego ojciec jeździł w Anwilu.
Kuba dalej związany z Anwilem, chyba pracuje w biurze i od czasu do czasu jeździ gdy jest potrzeba.

Post Wysłano: 14 kwie 2020, 23:13

Cytuj:
Nie. Z Jokohamy :D .
Słabo koligen, liczyłem na soczysty [wycenzurowano] słowny :mrgreen:

Strona 2874 z 3556 [ Posty: 71107 ] Przejdź na stronę Poprzednia 12872 2873 2874 2875 28763556 Następna