Strona 1218 z 3605 [ Posty: 72099 ] Przejdź na stronę Poprzednia 11216 1217 1218 1219 12203605 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 09 paź 2016, 13:27
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Kazali zapytać, więc pytam:

Gdzie się zakupi najklejkę, tablicę wyróżniającą, tę z "namalowanym" na niej tirem. Opcja BG/RO/RUS często posiada.
Jak RUS to posiada to smatri po ruskich stojankach typu Shell Boczów. Możliwe że tam w magazinie mają.

Post Wysłano: 09 paź 2016, 13:34

Cytuj:
Sukcesów i porażek tyle, że odechciewa mi się...

Kupiłem sobie lustrzankę i tego samego dnia dowiedziałem się, że czeka mnie w seacie wymiana rozrządu... Trzeba zacisnąć pasa :D W Seacie pękł wąż od intercoolera i stoi rozebrany na kanale bo nigdzie w okolicy nie mają a zamówiony w zaprzyjaźnionym sklepie przyszedł od ARL a nie ASZ... Nawet na fajrant w 24 letniej mazdzie mi klamką się posypała w środku i musiałem drzwi rozbierać lecz mazda to kochane autko i metodą chałupniczą dało się to naprawić :D
Na spokojnie przejrzyj calutki układ IC skoro i tak auto na kanale. Te pieprzone zatrzaski na łączeniach to totalne nieporozumienie. Z czasem robią się nieszczelności, wyrabiają zatrzaski. Przerabiałem temat u siebie w ARL-u i musiałem wymienić całe orurowanie :evil:
Generalnie jak bierzesz wsio noje ze sklepu to trzymaj się mocno za kieszeń bo ceny kosmos, nawet w zamienniku.
Mi udało się dorwać zdrową używkę, która po dołożeniu "koksu" nadal trzyma :wink:
Co do rozrządu to przyjrzyj się dokładnie jak wyglądają krzywki na wałku :wink:

Co by nie było OT
Sukces taki, że od dłuższego czasu jeżdżę swoim gruzem i nie latam z tobołkami jak jakiś cygan z auta do auta.

Post Wysłano: 09 paź 2016, 14:45

Użytkownik

Użytkownik

Ta, wałek swoje kosztuje, jak coś to mam do sprzedania zjechany na 2 krzywkach. Ze 20k oblata, zanim szklanki rozjedzie ;)

A co do serwisu - ja akurat mówię o nieautoryzowanym. W autoryzowanym - nie pamiętam. Mimo to, procedura jest taka jak opisałem - mechanicy sprawdzają kabinę, bo po co się szarpać z klientem.

Post Wysłano: 09 paź 2016, 14:57
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Scania

Cytuj:
Kolunie pomuszta :(
Na GR jedziesz? Możesz kupić to w większości sklepów przed granicą z Grecja, na samej granicy chyba też. Grzesia pytaj, on ostatnio na Grecję jechał to gdzieś tam kupował.
A w naszych hurtowniach nie ma? Zdaje mi się, że kiedyś chyba w Winklerze widziałem.

Post Wysłano: 09 paź 2016, 15:18

Użytkownik

Użytkownik

GG: 11788624

Anatomia glupoty wg doroty wellman?Co to kvrwa jest? :(
The Ground Tour juz niedlugo https://m.youtube.com/watch?v=kLtpcxtk4HI
:)

Post Wysłano: 09 paź 2016, 15:39
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 997
Samochód: 1948

Majkel. Grudziądz ma tylko autosu i suderu.

Post Wysłano: 09 paź 2016, 16:29
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: F90 19.362

Kup zwykła prostokątna tablice i czarnego markera, na pauzie z browarem w reku se narysujesz jakiego tam chcesz tira i nawet oske w górze.

Panowie kiedy przesuneli kilometry na starej dwójce (czyt DK92)??
Port2000 teraz musi cała europe okleić na nowo :D

Post Wysłano: 09 paź 2016, 16:35
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 997
Samochód: 1948

To nie dla mnie. Ale moze wymalujA.

Ciekaw jestem opinii na ten temat:
http://m.euro.com.pl/nawigacja-samochod ... -lmu.bhtml

Post Wysłano: 09 paź 2016, 16:46

Użytkownik

Użytkownik

A nie lepiej byłby dołożyć do TomToma 6000 z dożywotnimi aktualizacjami ? Ludzie go chwalą

Post Wysłano: 09 paź 2016, 16:52
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Ferrari

Obrazek
Właśnie postawili naczepę do badania cycków przed moim domem. Może podstawię się moim iwekiem i pojedziemy pod jakie liceum. :twisted:

Post Wysłano: 09 paź 2016, 16:54

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: XF 105.460

Nie chcę wywoływać wilka z lasu...ale Krychowi się psuje Scania :) i to niespodziewanie...
http://etransport.pl/film,scania_i_nies ... ,9897.html

Post Wysłano: 09 paź 2016, 17:05
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: w ETS'ie

Cytuj:
Nie chcę wywoływać wilka z lasu...ale Krychowi się psuje Scania :) i to niespodziewanie...
Ty juz lepiej nic nie pisz :lol:
ja pi3rd0!3 8)

Post Wysłano: 09 paź 2016, 17:08

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: XF 105.460

Cytuj:
Cytuj:
Ty juz lepiej nic nie pisz :lol:
ja pi3rd0!3 8)
Znowu mu bolca upaliło plusowego :shock:

Post Wysłano: 09 paź 2016, 17:13
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: DAF

Cytuj:
The Ground Tour juz niedlugo https://m.youtube.com/watch?v=kLtpcxtk4HI
:)
Jak nie przepadam za TV, Polskimi Krakersami i innymi megatransportami to tą trójkę aż miło się ogląda. :D Są mocni!

Z porażek to po wczorajszej imprezie Akcentu zostaliśmy we 3 oskarżeni o pobicie... Dla świętego spokoju poczekaliśmy za policją i karetką żeby nie było problemów. Gość w stanie bardzo wskazującym nie potrafił opisać kto go uderzył ALE NA PEWNO KTOŚ Z MOJEGO SAMOCHODU. Nie wiadomo co dalej ale sami Policjanci typa wyśmiali, bo sam uderzył mi w samochód z zakrwawionym nosem i połową ubioru i Nas oskarżył o pobicie ale nie wie kto i nie wie jak to się stało. "Po prostu dostał strzała" Jak można mieć tak upalone styki... :roll:

Post Wysłano: 09 paź 2016, 17:22
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 6845711
Samochód: prawo fotelowiec

Tkaczyk i Lezner czemu w podwójnej już nie jeżdżą ?;>

Post Wysłano: 09 paź 2016, 17:31
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE

Cytuj:
Tkaczyk i Lezner czemu w podwójnej już nie jeżdżą ?;>
Bo Maciuś powiedział że na Norwegie jeździć nie będzie, bo on za słaby traker na te kierunki
Woli jeździć z swoim nowym kolesiem na Francję

Filmy z tras

Post Wysłano: 09 paź 2016, 18:01
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: DAF XF105.410

Cytuj:
Z porażek to po wczorajszej imprezie Akcentu zostaliśmy we 3 oskarżeni o pobicie... Dla świętego spokoju poczekaliśmy za policją i karetką żeby nie było problemów. Gość w stanie bardzo wskazującym nie potrafił opisać kto go uderzył ALE NA PEWNO KTOŚ Z MOJEGO SAMOCHODU. Nie wiadomo co dalej ale sami Policjanci typa wyśmiali, bo sam uderzył mi w samochód z zakrwawionym nosem i połową ubioru i Nas oskarżył o pobicie ale nie wie kto i nie wie jak to się stało. "Po prostu dostał strzała" Jak można mieć tak upalone styki... :roll:
Jest takie powiedzenie, że za darmo po ryju się nie dostaje, ale w dzisiejszych czasach w sumie bez jakiegokolwiek powodu można oberwać bo kogoś ręce swędziały. Mój kolega napruł się i kolesiowi po masce samochodu skakał. Pech chciał, że to auto jakiegoś ABS-a (Absolutnie Bez Szyi) było. Kiedy spuszczał mu manto, stałem z boku. Jego przyjaciel poszedł go "bronić", chociaż nie wiem po co bo lanie słuszne zebrał.

Raz wywalili mnie z imprezy bo jakiś cwel mnie popchnął idąc z tyłu a akurat szedłem z piwem i poleciałem na ochroniarza. Oczywiście 3 metry od nich ale tylko mnie widzieli, tego z tyłu nie. Powiedziałem sobie, że więcej do tego syfu nie pójdę na imprezę i tego się trzymam.

U ciotki na wakacjach poszedłem z kuzynem i jego dziewczyną oraz kuzynką i jej chłopakiem na imprezę. Znalazły się łebki co zaczepki szukali z nami i ochrona to zauważyła ale oczywiście do nas z pyskiem. Kuzyn podał się za policjanta (którym akurat jest) i trochę ich tam postraszył, że jak będą tak olewać sprawę i pozwalać na zaczepianie ludzi i nie wyciąganie konsekwencji wobec tych osób to co imprezę będą mieli patrole w klubie czy alkoholu młodzieży nie sprzedają. Darowali ale ogólnie ochrona coś typu 10 szerokich w barach na szybko spod kibla wyłapanych, dali koszulkę z napisem i wielcy agenci.

Ex Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#BigosLover

Post Wysłano: 09 paź 2016, 18:11
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
ale w dzisiejszych czasach w sumie bez jakiegokolwiek powodu można oberwać bo kogoś ręce swędziały.
Przykład u mnie z przed 2 dni - w środku miasta, godzina 16, wpadają na kamienice 2 auta, wysiada grupka gości, skatowali i pocięli 20 letniego chłopaka na chodniku, a na koniec któryś nie powstrzymał przypływu adrenaliny i z bliska postrzelił go w klatkę. Niestety finał wiadomo jaki...

Podobno wszystko na podłożu fanatyzmu klubowego (chłopak był zagorzałym fanatykiem Widzewia), ale żeby taka kara za kilka słów w stronę innego klubu? Pewnie jest jeszcze drugie dno :/

Takie czasy, że nie można bezpiecznie po chodniku z zakupami iść.

Post Wysłano: 09 paź 2016, 18:21
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: osobowy

Cytuj:
Cytuj:
ale w dzisiejszych czasach w sumie bez jakiegokolwiek powodu można oberwać bo kogoś ręce swędziały.
Przykład u mnie z przed 2 dni - w środku miasta, godzina 16, wpadają na kamienice 2 auta, wysiada grupka gości, skatowali i pocięli 20 letniego chłopaka na chodniku, a na koniec któryś nie powstrzymał przypływu adrenaliny i z bliska postrzelił go w klatkę. Niestety finał wiadomo jaki...

Podobno wszystko na podłożu fanatyzmu klubowego (chłopak był zagorzałym fanatykiem Widzewia), ale żeby taka kara za kilka słów w stronę innego klubu? Pewnie jest jeszcze drugie dno :/
MORDA NIE SZKLANKA, ŁKS LIMANKA!

Post Wysłano: 09 paź 2016, 18:22
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: DAF

Cytuj:
Jest takie powiedzenie, że za darmo po ryju się nie dostaje, ale w dzisiejszych czasach w sumie bez jakiegokolwiek powodu można oberwać bo kogoś ręce swędziały.
Największy sęk w tym, że My go nawet nie ruszyliśmy. Nic kompletnie, ale po uderzeniu w moją własność tylko wyszedłem i spytałem o co chodzi, ja wsiadłem z zamiarem odjazdu a kumpla już wyciągnął z samochodu. Nie wiem, czy ktoś z podobnego samochodu mu nayebał i się do Nas przyczepił czy mu się tak styk upalił, że pierwszego z brzegu chciał wyłapać. ;) Policjant tylko Nam powiedział, że dobrze zrobiliśmy, że zostaliśmy bo wtedy mogłoby się to inaczej skończyć - uciekali czyli pewnie winni. ;)

Co do ochroniarzy w klubach... W niektórych to nasterydowani bezmózgowcy bez żadnego pojęcia. Wpuszczają wszystkich jak leci, zero kontroli - wczoraj nawet dwie laski się na parkiecie trzaskały ot tak - jedna drugą popchnęła haha. Wlecieli może po 10min... To nie pierwsza taka akcja w tym klubie. Ale nie można było króla Disco przepuścić. :mrgreen: Największa kultura z jaką się spotkałem z ochrony jest w Milionie we Włocławku. Aż miło się wchodzi i wychodzi. :)

Strona 1218 z 3605 [ Posty: 72099 ] Przejdź na stronę Poprzednia 11216 1217 1218 1219 12203605 Następna