Strona 1175 z 3605 [ Posty: 72099 ] Przejdź na stronę Poprzednia 11173 1174 1175 1176 11773605 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 16 wrz 2016, 21:13
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 38530901
Samochód: Iveco

Co raz więcej ma wyjechane i czaka na wypłatę...

Choć dziś z samego rańca miałem budowę, blisko dworca PKP we Wrocku...
Dzień prędzej dzwoniłem odebrał młody synek, myślę grubo będzie...
Pytam się co i jak, on mówi że nie zna Wro i nie potrafi wytłumaczyć, umówiliśmy się na stacji którą trybił, podjechał po mnie, wprowadził, zrzucili mnie bez żadnych problemów... (nie potrafił wytłumaczyć od której ulicy się wjeżdza, a nie chciałem krążyć po zakazach...)
Papiery od ręki, pomógł wycofać, zatrzymał ruch, piona na koniec.... w głębokim szoku byłem....

Post Wysłano: 16 wrz 2016, 21:15

Użytkownik

Użytkownik

GG: 1

Ch... Z robotą weekend jest. Ociu graty zakupu :wink:
Bauer przejeżał ja wczoraj przez Wieluń, fajna miescina.

Post Wysłano: 16 wrz 2016, 21:24
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: DAF XF105.410

Cytuj:
Bauer przejeżał ja wczoraj przez Wieluń, fajna miescina.
Ja tam lubię przejeżdżać przez Wieluń jak dupy ze szkoły wychodzą i na dworzec idą. Modlę się żeby był korek do świateł bo kiedyś przez te baby wyebie w jakoo osobówkę. a tak bez konsekwencji można foczki obadać :D No dobry chyba, że jaki niecierpliwy PKSiarz mnie strąbi starą zakurzoną trąbką z Autosana albo inny Kowalski jadący swoim paseratim na zakupy bo wypłacił 200 złociszy z bankomatu a w Lydlu je promocja na majonyz :P

Ex Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#BigosLover

Post Wysłano: 16 wrz 2016, 21:32
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: F90 19.362

Dzisiaj spotkałem auto od Maszońskiego na niemieckich tabulach. Mają "oddział" w Irxleben stworzony w oczywistym celu :D przyczepę już normalnie polską miał. Wanted!

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Dzisiaj spotkałem auto od Maszońskiego na niemieckich tabulach. Mają "oddział" w Irxleben stworzony w oczywistym celu :D przyczepę już normalnie polską miał. Wanted!
To tak samo jak w Robakowie stoją auta Wheels Logistisc, firma niemiecka ale utworzyli odział w Pl, 3 auta na Polskie blachy zrobili i latają z puszka na browary i kabotazu nie ma :) właśnie oni ponoć z Maszonskim nie przepadają za sobą bo jakoś od stycznia zaczęli tez często bywać w tym Irxleben i obsługiwać klientów Maszonskiego

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka

Post Wysłano: 16 wrz 2016, 22:22
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: F90 19.362

Oglądam pierwszy odcinek nowych Truckersów. Jednego jestem pewien: obejrzę cały sezon i mam raka.

Ps. Zatrudniam się w Batimie: będę w podwójnej dojeżdżać na Olszyne z bazy i wozić materiały wybuchowe :D

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Jabson sory ale za jeden strzał do Spanielska kupuje Twoje mondeo.
U mnie jeszcze moja Pani pracuje więc jest z czego odłożyć.
Co prawda kredyt wezmę żeby US się nie przyebał.
Wizja 30 lat z kredytem ponad 1k mnie zabijała. A tak jeszcze zeb2 latka Spanielsko a potem patelka za 3.5k i spokój ;)
Paaaanie toć ja wiem, że kasa jest dobra za Twoją robotę. Cieszę się, że ktoś umie docenić pracownika. Takich jak Ty przyjmuję teraz do pracy tzn. zarobili na dom i odłożyli na zaś a teraz spokojna praca na kraju z weekendem w domu z rodziną ;)

Btw. Mondeo mnie wczoraj zaskoczyło, Katowice zrobione bez problemów i nawet paliwska nie wypiło za dużo a 140 nie schodziło z blatu :D
P.S za równowartość mojego mk2 kupisz solidne drzwi wejściowe :D

Post Wysłano: 16 wrz 2016, 23:27
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Ferrari

Miałem jechać z bazy prosto do domu, a wyszło tak, że śpię w samochodzie, bo opijaliśmy dzisiaj dwa nowe tiry Reno typu T. Ja pierdzieele jaki to jest badziew, schowków niby dużo, ale wszystkie jakieś śmiesznie małe, łóżka za wąskie, plastiki wszystkie twarde, siedzi się na drzwiach, głośne to to i w ogóle to za Iveco za żadne skarby bym nie zamienił. Jedyne co to jak na euro 6 nie jest mułowate no i ten automat niczym dsg. Dostają to chłopaki co na premiumkach jeździli to dla nich lepiej, ale czegoś lepszego się po tym spodziewałem.
Niby tak psioczą na iweko, ale mnie mało co lepiej pasuje, choć to może przez to, że 500ta eev to trochę inna bajka, przynajmniej Ociu każe mi to szanować.

Post Wysłano: 16 wrz 2016, 23:37

Użytkownik

Użytkownik

GG: 4408153
Samochód: Robur/Chrysler T&C

Cytuj:
Ja mam haczyk, pierwsze 5 lat muszę spłacać normalnie, bo jakieś % naliczają za szybsze spłacanie...
:
Tez brałem kredyt ostatnio na 80 tys a rozbili mi go na 20 lat :lol: bo niskie zarobki niby i tez mam niby ten haczyk ze za nadpłate dołączają jakiś tam procent ale babka taka w porządku była i mówiła żeby się nie przejmować i jeśli jest kasa to wpłacać więcej. Faktycznie jest tak ze dolicza Ci ten procent maly ale odsetki Ci się zmniejszą i suma sumarum jesteś sporo do przodu. Wiec przelicz sobie ale też powinno Ci się lepiej opłacać spłacić to jak najszybciej.

A ja dalej na zwolnieniu juz półtorej tygodnia od poparzenia rana trochę lepiej wygląda ale dalej ledwo łaże i jeszcze tydzień pewnie w domu chyba że w podwójnej do helmuta się kursik zrobi ale wątpię.

Post Wysłano: 16 wrz 2016, 23:45
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: brak

Za przyjazd wcześniej z takim tematem jak granulat sa kary dla spedycji.
Kiedyś zrzucalem w środę a magazyniera przerobilem żeby wpisał date piątkową.

/mobil

Post Wysłano: 16 wrz 2016, 23:50
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Ferrari

Zależy od spedycji, bywało że obciążali za załadowanie papieru dzień wcześniej, choć my czasem z premedytacją braliśmy bo czas to pieniądz i suma sumarum się opłaciło.

Gdzie kończy się logika tam zaczyna się logistyka.

Post Wysłano: 17 wrz 2016, 0:23
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: w ETS'ie

To bylo tylko kwestia czasu kiedy urwe narożnik od zderzaka w tgx. !#%*@ mega

Wysłane z Noki 3310

Post Wysłano: 17 wrz 2016, 0:48
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Czemu jak jakiś tir zaczyna robić dziwne ruchy i manewry to później sie okazuje że to Magnumka?

/mobil

Post Wysłano: 17 wrz 2016, 1:38
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1234861

Cytuj:
Miałem jechać z bazy prosto do domu, a wyszło tak, że śpię w samochodzie, bo opijaliśmy dzisiaj dwa nowe tiry Reno typu T. Ja pierdzieele jaki to jest badziew, schowków niby dużo, ale wszystkie jakieś śmiesznie małe, łóżka za wąskie, plastiki wszystkie twarde, siedzi się na drzwiach, głośne to to i w ogóle to za Iveco za żadne skarby bym nie zamienił. Jedyne co to jak na euro 6 nie jest mułowate no i ten automat niczym dsg. Dostają to chłopaki co na premiumkach jeździli to dla nich lepiej, ale czegoś lepszego się po tym spodziewałem.
Niby tak psioczą na iweko, ale mnie mało co lepiej pasuje, choć to może przez to, że 500ta eev to trochę inna bajka, przynajmniej Ociu każe mi to szanować.
Przed renowka jezdzilem Hi Wayem i mam nadzieję, że na Iveco mnie już nikt nie będzie próbował wsadzić. W iveco na plus tylko mocniejszy silnik, tylko co z tego jak jest dlawiony przez słabiutki automat, lepszy hamulec silnikowy i no i większa kabina z tym że w Iveco byla to najwieksza kabina, a w Renault średnia. Największej kabiny w Renault nie widziałem, więc nie mam pojęcia jak się prezentuje w porównaniu z Renault.

Post Wysłano: 17 wrz 2016, 4:17
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Reno w porównaniu z Reno to wychodzi na remis ;-)

Jeszcze qtwa 80km do weekendu....
/mobil

Post Wysłano: 17 wrz 2016, 5:15

Użytkownik

Użytkownik

A ja zacząłem weekend. Przyjechałem po drodze na Iłowa umyć auto, a myjnia nieczynna chwilowo. Zjadłem śniadanie, a jak wiadomo czas to pieniądz, to jadę dalej.
W niedziele wieczorem zrzutów na Francji i powrót do domu. :)

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka

Post Wysłano: 17 wrz 2016, 6:52

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Scania R410

Sukces,wolne od piątku 9:30 do poniedziałku 21:30 :mrgreen: W międzyczasie gdy Scania odpoczywa kierowca lekko miał nie będzie.Dwudniowe wesele w Radomsku.

Co do kredytów,sam spłacam jeszcze 24 lata :? Raty nie są oszałamiające bo plus minus 550zł ale jednak zobowiązanie jest.Również do 5 lat nie mogę nic nadpłacić z kuli tego całego 'Mieszkania dla Młodych'. Najłatwiej zarobione w życiu 27k zł.Kilka papierków,akt urodzenia dziecka i pieniążki na koncie.

Post Wysłano: 17 wrz 2016, 7:33
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Ja tam lubię przejeżdżać przez Wieluń jak dupy ze szkoły wychodzą i na dworzec idą. Modlę się żeby był korek do świateł bo kiedyś przez te baby wyebie w jakoo osobówkę. a tak bez konsekwencji można foczki obadać P
W 2010 r. jak stanąłem na światłach w Wieluniu to tak się zapatrzyłem, że przestałem z 20 zmian świateł jak mi w Eurostar zgubił biegi, lewarek luźny jakbym bigos w garze mieszał. :D Chyba pół miasta zaształowałem :P

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Post Wysłano: 17 wrz 2016, 7:34
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: TGL / A4

Taki to pożyje. [emoji6]

Ociu jeszcze jak dobrze zagadasz do bałera to Ci chatę w meble wyposaży, ja co najwyżej będę mógł zajechać do Ciebie z jakąś pianką gdybyś chciał sobie panele położyć, ewentualnie z blokiem pianki gdyby Cię baba z łóżka wygoniła.[emoji12] [emoji12]

Post Wysłano: 17 wrz 2016, 7:47
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1234861

Cytuj:
Reno w porównaniu z Reno to wychodzi na remis ;-)

Jeszcze qtwa 80km do weekendu....
/mobil
Oczywiscie chodziło o porównanie do Iveco, jednak te nocki robią swoje i pod koniec tygodnia człowiek już nie wie co pisze :)
Na szczęście jeszcze 1,5 godziny i można zaczyna weekend.

Strona 1175 z 3605 [ Posty: 72099 ] Przejdź na stronę Poprzednia 11173 1174 1175 1176 11773605 Następna