Cytuj:
Miałem jechać z bazy prosto do domu, a wyszło tak, że śpię w samochodzie, bo opijaliśmy dzisiaj dwa nowe tiry Reno typu T. Ja pierdzieele jaki to jest badziew, schowków niby dużo, ale wszystkie jakieś śmiesznie małe, łóżka za wąskie, plastiki wszystkie twarde, siedzi się na drzwiach, głośne to to i w ogóle to za Iveco za żadne skarby bym nie zamienił. Jedyne co to jak na euro 6 nie jest mułowate no i ten automat niczym dsg. Dostają to chłopaki co na premiumkach jeździli to dla nich lepiej, ale czegoś lepszego się po tym spodziewałem.
Niby tak psioczą na iweko, ale mnie mało co lepiej pasuje, choć to może przez to, że 500ta eev to trochę inna bajka, przynajmniej Ociu każe mi to szanować.
Przed renowka jezdzilem Hi Wayem i mam nadzieję, że na Iveco mnie już nikt nie będzie próbował wsadzić. W iveco na plus tylko mocniejszy silnik, tylko co z tego jak jest dlawiony przez słabiutki automat, lepszy hamulec silnikowy i no i większa kabina z tym że w Iveco byla to najwieksza kabina, a w Renault średnia. Największej kabiny w Renault nie widziałem, więc nie mam pojęcia jak się prezentuje w porównaniu z Renault.