Wszędzie o tym głośno. Nie wiem jak u nas we firmie, bo jeszcze z nikim o tym nie rozmawiałem - nie było takiej potrzeby. Ja z map też widzę, że już nie można lecieć z Kormendu na Redics, tylko jedyna opcja to z Kormendu uderzać na Ilz, Gleisdorf (AT). Jednak co niektórzy się kłócą, że nie, można normalnie, lecz po czym to stwierdzają... Nie wiem.
Co do Sahy - normalnie możesz grzać. Też będę leciał tam w poniedziałek.
Ja zrozumiałem tak, że wszystkie drogi tranzytowe są na mapie pociągnięte kolorem.
Od Szachów masz np:
- żółte "trasy tranzytowe: odcinki dróg głównych"
- czerwone "trasy tranzytowe: odcinki przebiegające przez obszary zabudowane"
Zobacz na przykład w artykule. Droga 42 do granicy RO. Nie ma żadnego koloru - ergo nie jest tranzytowa.
Też widziałem te mape i z Sahy na Budapeszt jest normalnie tranzyt poprowadzony. Ale z Kormendu już niestety do Redics tak nie ma. Moim zdaniem Węgrzy zamknęli "budżetowy szlak" na IT.
Racja Sahy tak można wg mapy chodź nie trawie tam jeździć , tak pytam właśnie czy już ktoś temat przerabial bo znając Madziarów to oni tego przypilnują bynajmniej na tym szlaku do Redica . Tak na starego Borsa tez nie poleci się już.
Zgadza się, stary Bors zakaz. Z tym Redicsem jest pytanie, jak będę kiedy jechał to zapytam spedytora i niech decyduje. Chociaż my tam latamy tylko jak się idzie na HR, bo na IT jeździmy normalnie przez kasztana.
Użytkownicy przeglądający to forum: mariuszduzy i 2 gości