Podobnie jak żaden kierowca nie wsiada do kabiny za mniej niż 400pln na dzień. Kiedyś gdzieś pisałem- budowanie swojego światopoglądu w oparciu o media społecznościowe musi być strasznie dołujące
Podobnie jak żaden kierowca nie wsiada do kabiny za mniej niż 400pln na dzień. Kiedyś gdzieś pisałem- budowanie swojego światopoglądu w oparciu o media społecznościowe musi być strasznie dołujące
Jeszcze gorzej jak człowiek wyszkolony na facebooku/parkingu szuka roboty i zderza się z rzeczywistością.
Samochód: VW
Dwa tygodnie temu robiłem szkolenie okresowe i badania bo termin się kończył to w ośrodku szkoleniowym na korytarzu się nasłuchałem takich historii transportowych że głowa mała ... Tak że można się nasłuchać nie tylko na parkingach
Z pierwszych ust słyszałem opowieść, że synek pojeździł dwa tygodnie, porachał naczepę, po czym się zwolnił, bo jednak ta praca wygląda inaczej, niż pokazywali na jutubach
No i właśnie, może i pracy coś jest , ale pinindzy z tego mao....
Jechać i mielić każdy potrafi
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Ja arbait mam, ciszę i spokój na spedycji.
Nic więcej nie potrzebuje.
U bracika siadło, ale teraz burocorze skończyły kampanie... Każdy się wciska.
Paru na plandece też mi plakusiało, ale to jak mówisz było 2 tygodnie temu, teraz nie dzwonią, pewnie mają bomba robótkę...
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
We poniedziałek max wtorek dzwonię, dogadamy stawkę, a w międzyczasie się weźmie ze dwie euro piątki w leasing , Daleszyce coś znajdą do półtora bani przelotu bez adblue i z dobrym implustorem, do tego dwie mało używane niezgnite kroniunie i możemy podbijać świat
W Daleszycach są, widziałem
Tylko miły pan handlarz, nie chce wpuścić pod ramę, tym bardziej między osie, nie wiem czemu
We poniedziałek max wtorek dzwonię, dogadamy stawkę, a w międzyczasie się weźmie ze dwie euro piątki w leasing , Daleszyce coś znajdą do półtora bani przelotu bez adblue i z dobrym implustorem, do tego dwie mało używane niezgnite kroniunie i możemy podbijać świat
i firmę przenosić do Wielunia bo tam najtańszy podatek drogowy w Polsce
_________________ Jeździłem na swoim zanim to było modne Żyj tak żeby na starość powiedzieć: kuurła kiedyś to było
Chłopy nie ma się co śmiać. Sądzę że wiele miast ma takich burmistrzów/ prezydentów.
Ten z Wielunia, mimo zażenowania, które powoduje oglądanie wywiadu Stanowskiego, mimo wszystko ugrał tyle, że teraz cała Pl sprawdza ile się płaci podatku od śr transportowych w Wieluniu. Wystarczy że ze dwie firmy leasingowe wynajmą biuro 2×3m na terenie Wielunia, I bedo piniondze.
On nie walczy o to co jest, tylko o to co może być. Czas pokaże.
Sądzę że mimo krytycznej oceny całego zajścia z halą za grosze dla Najmana i jakiegoś gangusa, po wszystkim kiedy kurz opadnie Wieluń wyjdzie finansowo na plus.