[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 3142 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Samochód: Ferrari
W CS napędowa na maksa do góry, a z naczepy spuszczasz całkowicie. Wtedy dwie pierwsze osie naczepy masz odciążone, a ciągnik dociążasz, bo się tworzy dźwignia. Nie dotyczy cystern.
_________________ Czy jadę bezpiecznie? - Zadzwoń gdzie chcesz.
Nie no Panowie, przy takiej produkcji, to jakiś Grand Voyager by się przydał. Może przy następnych wyborach coś podniosą, to poprawi się jeszcze bardziej standard życia. PiS zrobi porządek w tym kraju.
Samochód: Fiat Skoda
Damian pisz tak dalej o Pis-e. Jarek na pewno wszystko czyta. I jak Daniel zostanie premierem na pewno zrobią cię prezesem Orlenu. Doświadczenie z branżą naftową masz ci nie
Człowieka który wymyślił mocowanie poduszek w VOLVO FM9 na 1 osi od środka ramy na 2 nakrętki nr 15 do których nie ma dostępu zatłukłbym tymi poduszkami. Pół dnia psu w... i nie wymieniłem, jedną nakrętkę zjadła korozja na tyle że niczym jej nie mogę odkręcić a jakieś poważniejsze narzędzia się nie mieszczą Puszczą mi nerwy to chyba ją wyrwę liną holowniczą
Po skargach paru użytkowników i rozmowie z górą, jest krótka sprawa.
Albo usuwasz awatar, albo zrobi to góra.
Jak zrobi to góra, ja wyciągnę dalsze wnioski.
A jak się szykujecie na święta, za głupie podjazdy będę wywalał z forum.
Takie króciutkie ekspoze...
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
O kurde... To kogoś zabolało. Z tego co wiem, nigdzie w regulaminie nie ma zakazu umieszczania loga ulubionej partii. Czyli, jakbym miał logo kogo innego, byłaby gitarka? To jak tam oczy kłuje ten fakt, to usunę. Nie wiedziałem, że spowoduje taki ból, niektórym tu obecnym.
Regulamin mówi o nie obrażaniu innych użytkowników.
To jest o czym forum? Tu polityki nie będzie.
Nie bawmy się w dziecinadę, zrobiłeś to specjalnie.
Ale sprawa nad wyraz szybko rozwiązana.
Kurtyna.
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
To ja mam jeszcze jedno pytanie,jezdzil ktos z Was po Szwajcarii z urządzeniem Uta One ? Zastanawia mnie jak na to patrząc służby szwajcarskie,raz mi się z zdarzyło ze na Waldshut Pani z biura celnego chciala zobaczyć kwitek z lsva i dopiero wtedy wydała mi zrobione dokumenty
Człowieka który wymyślił mocowanie poduszek w VOLVO FM9 na 1 osi od środka ramy na 2 nakrętki nr 15 do których nie ma dostępu zatłukłbym tymi poduszkami. Pół dnia psu w... i nie wymieniłem, jedną nakrętkę zjadła korozja na tyle że niczym jej nie mogę odkręcić a jakieś poważniejsze narzędzia się nie mieszczą Puszczą mi nerwy to chyba ją wyrwę liną holowniczą
Nie wiem jak tam w Volvo jest, ale jak kiedyś w naczepie rozciąganej górna śruba od poduszki była tak jakby schowana w ramię i też nie dawało się odkręcić to przecinalem poduszkę nożem i szlifierką odcinałem śrubę w miejscu spawu śruby do podstawy. Postawa w dół a śruba z nakrętka do góry i po kłopocie.
Jednym słowem, jeżeli ktoś szuka zaczepki na siłę, to ją znajdzie. Dużo osób tutaj obecnych coś do mnie ma, ale w sumie zbytnio się tym nie przejmuje. Od kiedy pamiętam, byli tutaj równi i równiejsi, i przez taki szmat czasu, nic się tutaj nie zmienia.
Użytkownicy przeglądający to forum: Kierownik i 3 gości