Cytuj:
Ja w czasach gdy jeździliśmy w podwójnej na Hiszpanię to często się zdarzało (w okresie letnim) że auto nie było WCALE wyłączanie od wyjazdu w niedzielę z Legnicy do czwartkowego powrotu
Nikt nie dzwonił ;(
A co teraz robisz?
Cytuj:
lampa robocza za 20 złociszy wytrzymała 3 lata taka "sama" za 100 złociszy ile wytrzyma 15? na pewno nie.
Mi tyle nie wytrzymują

Szkoda mi czasu na wymiany tych lamp, za dużo mam innej roboty. Ale nie szukam lamp na wieczność, nie potrzebuję.
Cytuj:
Szczerze? Najlepsze. Miałem tyle różnych badziew, a jednak te są moim zdaniem najlepsze. Cokolwiek się nie stanie wymieniam żarówkę i świecą dalej. Na wsteczny mam 3 i widoczność w nocy bardzo dobra. Nigdy więcej ledowych, które wypalają się po kolei.
Odpada, raz że za mało światła, dwa, że to ma ze 70W, więc dużo. Największe lampy, z 16 ledami mają 48W i dają dużo więcej światła.
Do 100 zł to ciężko coś kupić nawet z wasia, horpola czy fristoma. Jedynie fristom ma jakąś lampę za ok 75 zł/szt. Ale ma tylko 6W, 650 lm. Nie wiem jak to będzie świeciło, bo te chińskie lumeny, to są inne niż w takim fristomie.
Problem chińczyków to zazwyczaj szczelność, właściwie jej brak.