[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 2768 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
36ton taki nie za duzy nie za mały
Ja od dziecka zawsze lubiłem maszyny budowlane ale zawsze najbardziej właśnie koparki gąsienicowe mnie interesowały
Jak jest normalna ekipa kierowników to złota robota,oprócz zimy jak trzeba się odkopywać na fajrant szpadlem na podwoziu
Dies i jeszcze gąsiennica taki czas
Samochód: DAF
Pytanie do lokalnych władz Śląska: przejadę DTŚką z Rudy Śląskiej do 88 przez Gliwice? Bo co jakiś czas google mi pokazuje drogę tam zamkniętą, a nie chciałbym jutro rano jeździć na marne.
Samochód: F90 19.362
Cytuj:
Pytanie do lokalnych władz Śląska: przejadę DTŚką z Rudy Śląskiej do 88 przez Gliwice? Bo co jakiś czas google mi pokazuje drogę tam zamkniętą, a nie chciałbym jutro rano jeździć na marne.
Jasne ze przejedziesz, na DTŚ zamykaja jedynie tunel Gliwicki regularnie jakos w nocy w tygodniu na sprzatanie/przeglądy to moze wtedy wywala komunikat??
_________________ "Zawsze choć przez chwile chciałem jeździć TIRem"
Samochód: Fiat Skoda
Jak ci na wysokości a1 wyświetki objazd a1 do 88 a jedziesz w kierunku Wrocławia. To olej go tnij dalej i przed samym tunelem zjedz na 901. Tam nawet są tabliczki objazd w razie zamknięcia tunelu. Obok dworca kokejowego bohaterów getta i skręć w Stanisława Byliny. I zaraz jesteś na Dtś za tunelem. Szybciej i krócej, w drugą strone analogicznie.
Jak latałem tam notorycznie, zawsze w nocy ze środy na czwartek zamykano tunel.
I tak jak mówi Adam, do końca, przed tunelem się schodzi, po tabliczkach koło dworca w Gliwicach, myk myk myk i jesteś znów na DTS.
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Ja znowu jade inaczej, jak tunel zamknięty jade dalej 88 zjeżdżam na A1 i odrazu spowrotem na DTŚ. Jest szybciej niż przez te objazdy zamknięcia i ja mam manuala więc nie będę kręcił i lewarował po światłach...
Samochód: Stralis II 6x2
Jeżeli ktoś ciągle jara się hollantem to czemu nie, pasuje to jakoś do systemu. Ale kiedy jedziesz trokiem i wyprzedza Cię bus, sprinter czy inny eltek, blaszak pordzewiały i na środku deski rozdzielczej świeci jedno Poppy to chyba coś nie gra...
A taki przypadek kiedyś mnie na szlaku uraczył.
_________________ Latam Iveco - i to całkiem daleko...
Użytkownicy przeglądający to forum: andy the driver i 3 gości