[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 2767 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Samochód: Opel Insignia ST
Ostatnio wyszło tak, że do kina chodzimy po 2 razy w miesiącu. "Jak zostałem gangsterem" - fajny film, dużo daje dobra muzyka i opowieść narratora będącego głównym bohaterem, fabuła może być.
"Psy 3", dobra fabuła i dialogi, ale klimatu pierwszych dwóch części zbyt wiele w nim nie ma.
Polecam "Boże Ciało", jeden z najlepszych polskich filmów ostatnich lat.
Futro z misia ktoś oglądał?
Bo skrajne opinie słyszę.
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Czyli dalej skrajne opinie...
Chłopaki nie płaczą pewno to to nie jest
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
to je ta co ostatnio najsłynniejszy kiero gruszki pojeżdżał?
Który to?
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Teraz dopiero się zacznie. Wywiady, zaproszenia na bale, odcinanie kuponów. Ty teraz robiłeś koparką przy obwodnicy Częstochowy? Bo jechałem w ten czwartek o widziałem po prawej przy nasypie jakieś Volvo a Ty chyba taką operowałeś?
Robiłem Bauer tutaj cały czas i na obwodnicy i teraz kolo samolotu ale ja teraz mam Cata nowego,volvo przejął jakiś inny operator co przyszedł niedawno
Dobrze ze ta A1 jest to 55 min i jestem w Gliwicach
Użytkownicy przeglądający to forum: ociu i 4 gości