[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 2576 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
jeśli chodzi o Internet to ja mam kartę z sieci Free z Francji. za 19.99e jest 25gb na unie i 100gb na Francji.
w tym rozmowy i SMS zupełnie za darmo.
kartę się wyrabia w automacie gdzie trzeba podać jakiś fake adres.
Te rozmowy to w calej unii.
Pozniej doladowania idzie kupic w marketach/stacjach paliw.
Wysłane z mojego LM-G710 przy użyciu Tapatalka
_________________ Marianex podjedź no do przodu bo Grzeniu kiprował będzie
Tak z tym,że mi po prostu z konta pobiera co miesiąc 19.99e.Nawet do stanów można dzwonić.
Dodam,że nie przychodzą żadne sms-y z prezesem rady UKE jak to ma miejsce z numerami z Polski mimo,że mało przebywam na terenie Francji.
_________________ /IRC
łeb w dół i trzeba zapierd*lać!
pytanie do użytkowników volvo może ktoś przerabiał temat... ostatnio po przekroczeniu połowy skali od turbiny pogwizduje/świszczy mi cosik dodatkowo wskaźnik nie idzie w prawo ciągiem jak to było przedtem tylko "zatrzymuje sie", podobnie aczkolwiek niezawsze przy używaniu veba... przeglądałem i wizualnie ciężko cokolwiek namierzyć
Jestem ciekaw jakby na tym konkursie DAFa oprócz UDARa zaprosili jeszcze Sławnego Jutubera i Tkaczyka. Ciekawe, który pierwszy nie wytrzymałby ciśnienia.
Samochód: F90 19.362
Cytuj:
pytanie do użytkowników volvo może ktoś przerabiał temat... ostatnio po przekroczeniu połowy skali od turbiny pogwizduje/świszczy mi cosik dodatkowo wskaźnik nie idzie w prawo ciągiem jak to było przedtem tylko "zatrzymuje sie", podobnie aczkolwiek niezawsze przy używaniu veba... przeglądałem i wizualnie ciężko cokolwiek namierzyć
Wydmuchało uszczelke pod kolektorem
_________________ "Zawsze choć przez chwile chciałem jeździć TIRem"
100% uszczelki pod kolektorem 6 szt, brać te metalowe.
Przy wymianie to nie tylko odstawić kolektor, wyciągnąć stare, włożyć nowe, nie. Wszystko na stół, drucianym na wiertarce wyczyścić do białego, na bloku też. Ma się świecić.
I można zakładać.
Postaraj się nie urwać przewodu z wiatrem sterującym klapką na wydechu, bo albo będzie drogo, albo bardzo rzeźba.
Witam zacne grono. Przeglądam forum w miarę regularnie. Napiszę w prost, przyszedł czas na zmiany. Poszukuję pracy w normalnej firmie. Dla tego zwraca się z prośbą, jakby ktoś, coś, gdzieś to proszę o jakieś info. Wiem, że to banał, a nóż-widelec. Wrocław i okolica.
Na tym podwórku to można by ładnie podziadować. Udało Ci się załapać na jedne z ostatnich dni tego auta u mnie. Do końca przyszłego tygodnia mam nadzieje ze oddać do Volva.
Użytkownicy przeglądający to forum: LKV Tomek i 1 gość