[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 2513 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 2513 z 3555 [ Posty: 71093 ] Przejdź na stronę Poprzednia 12511 2512 2513 2514 25153555 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 24 mar 2019, 1:22
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: VOLVO

Dokładnie, trafiłeś w sedno.

Post Wysłano: 24 mar 2019, 1:54
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Dokładnie, trafiłeś w sedno.
Ja tego nie wymyśliłem
https://40ton.net/dni-czekania-namiocie ... kierowcow/

Post Wysłano: 24 mar 2019, 7:46

Nie wiem jak ma się sprawa do spania w namiocie ,ale pracując w Niemczech legalnie musisz przynajmniej dostawać najniższą krajową.Gdyby było faktycznie tak jak pisze w tym artykule to ta firma już dawno by była zamknięta.

Post Wysłano: 24 mar 2019, 8:56
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: MERCEDES ACTROS MPIII 1844

Cytuj:
Taka ciekawostka w moich okolicach za fajerom pojawili się kierowcy z Filipin.
Pisowskie multikulti. Ale nie ma co się martwić pisiory już ściągają hindusów, obywateli Bangladeszu itp. Tylko czekać jak siądą za fajerę :P

Ciekawy kraj będziemy mieli. Dobrze, że Białoruś niedaleko, tam przynajmniej bezpiecznie bedzie

Post Wysłano: 24 mar 2019, 11:33

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Scania R410

U mnie raczej porażka,czekam do 10go kwietnia i czas najwyższy zastanowić się nad zmianą pracy.
Kasa na czas,dobra umowa,dobry 'social' ale na litosc boską mam dość jazdy zestawem co 3mln nalatane na liczniku...Przyjdzie nowy co nawet karty do tacho wsadzić nie potrafi i dostaje na start nowego Wieltona plus kanie z 11 roku.

Wymagania te co zawsze. :mrgreen:
Umowa minimum 3500 brutto
Codziennie/co drugi dzień w dom
>4500netto
Volvo/Scania

:lol:

Post Wysłano: 24 mar 2019, 11:50

Użytkownik

Użytkownik

Czyli wszystko po staremu.

Post Wysłano: 24 mar 2019, 11:52
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: DAF

HAHAHAHA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Post Wysłano: 24 mar 2019, 11:55

Użytkownik

Użytkownik

Żadnego mma czy innych wywodów nie będzie.Po prostu czekam cierpliwie na wymianę ciągnika,nie wymieni będzie sie trzeba zastanowić nad zmianą pracy.
Nalezę do osób bezpośrednich więc napisałem jakie mam plany.Bez zbędnego owijania w bawełnę :mrgreen:

Słowo klucz 'zastanowić' ;)

Post Wysłano: 24 mar 2019, 11:58
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Pany, ma ktoś na zbyciu pokrywę zaworów do Vki Scanii taki stary w kształcie \/ ?

"To są HPI'ki co się trzęsą wszystkie plastiki"

R730-------------\8/

Post Wysłano: 24 mar 2019, 12:00
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: DAF XF105.410

Brawo. Właśnie oficjalnie na forum przyznałeś się, że masz ból dupy bo nowy w firmie dostał nowego Wieltona a ty bujasz się starszym autem. To nic, że kasa na czas i dobra jak wspominałeś, piecze Cię bo nie jeździsz nowym tirem. Serio? Ważniejsze od wypłaty jest fakt czy bujasz się nowym czy starym kamionem?

Zatem bez owijania w bawełnę zwalniasz się bo nie dostałeś nowego tira w firmie tak?

Ex Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#BigosLover

Post Wysłano: 24 mar 2019, 12:10

Użytkownik

Użytkownik

Panie Bauer najważniejsze jest bezpieczeństwo moje i innych użytkowników ruchu drogowego nie pieniądze.Bo to Ty odpowiadasz za stan techniczny pojazdu.Jak łatwo się domyśleć 3mln pod wywrotką dało w kość i coś co się nadaje na hałdę jeździ po drodze.Odpowiem na Twoje pytanie,tak jeźdżę takim autem bo przyszedłem zarabiać a nie jeździć nowym autem.
Są osoby z forum które na bieżąco wiedza kiedy i jakie mam awarie na drogach.Uwierz mi że nie są to pierdoły :)

Taki 'relikt przeszłości' zniechęci każdego. ;)

@Scorpu. Zachwalał będę dalej ;) Forumowy obieżyświat ma przyjsc do mnie do pracy to potwierdzi.Na ponad 100 aut są cztery rodzynki z takim przebiegiem i akurat ja musiałem dostać takie cos to co zrobisz jak nic nie zrobisz??

Ostatnio zmieniony 24 mar 2019, 12:22 przez yarzyna, łącznie zmieniany 1 raz.

Post Wysłano: 24 mar 2019, 12:19
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Nie tak dawno żeś zachwalał. :lol: 3mln pod wywrotką auto złote, siefo kurła aligancki, zarabiasz tyle co elyta z EU, kurła miodzio. :mrgreen:

Post Wysłano: 24 mar 2019, 12:21
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Mogę się zgodzić z yarzyną bo tez takim egzemplarzem przemierzam polskie drogi, i jak przejeździ się 2-3 tyg bez awarii to jest święto :roll: Kasa niby się zgadza ale nerwy trochę puszczają, bo co z tego ze mam 5min do pracy i w miarę kasa się zgadza. I tez mam propozycję na volvo fh 11r tylko ze robota dla głupiego chyba bo 4k pln stałej za cieciowanie i jazde, bo musisz byc cały czas "dyspozycyjny" do jazdy :lol:

"To są HPI'ki co się trzęsą wszystkie plastiki"

R730-------------\8/

Post Wysłano: 24 mar 2019, 12:27
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Idziesz do dyrektora, szefa czy kto tym tam zarządza i krótko mówisz nie jadę bo nie pasuje mi stan techniczny i albo zmiana auta albo więcej nie jadę, proste. Nie rozumiem, tylko po co najpierw jest pięknie, a po miesiącu już nie.

Sam teraz zmieniam pracę "nagle" i gdyby nie tylko to, że jadę z bratem za granicę pracować bo się zwolniło miejsce to zostałbym tutaj gdzie jestem. Wiem, że różnie w tym zawodzie bywa, ale takie pisanie że oh ah eh, a po miesiącu szukasz czegoś innego... Słabe. ;)

Post Wysłano: 24 mar 2019, 12:29

Nie ma co roboty na wariata zmieniać co chwilę. Lepiej iść do szefa i pogadać o tym co Ci nie pasuje.W tej firmie jest dość sporo aut więc pewnie coś lepszego się znajdzie :D

Post Wysłano: 24 mar 2019, 12:34

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Nie ma co roboty na wariata zmieniać co chwilę. Lepiej iść do szefa i pogadać o tym co Ci nie pasuje.W tej firmie jest dość sporo aut więc pewnie coś lepszego się znajdzie :D
Dokładnie kolego tak jak mówisz.Przy wypłacie usiądziemy do rozmowy dlatego napisałem że 10go będę wiedział na czym stoje.
Jeździłeś plac obok to doskonale znasz temat.

P.S
Należałeś do 'elyty' co myła kubek dwudziestoma litrami wody na wadze?? :mrgreen:

Post Wysłano: 24 mar 2019, 12:45

Cytuj:

P.S
Należałeś do 'elyty' co myła kubek dwudziestoma litrami wody na wadze?? :mrgreen:
Robiłem tam we wcześniejszych czasach.Kiedyś ważyliśmy się u Was na placu :D
Potem nastała era zamówienia własnej wagi i gps-ów do aut :lol:

Post Wysłano: 24 mar 2019, 12:54
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Osobowy 😅

Yarzyna który rocznik masz tej kanii, bo za diabła nie mogę sobie przypomnieć... :roll:

Post Wysłano: 24 mar 2019, 12:55
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: brak

Sweet focie:
https://4trucks.pl/foto/13582/scania-ko ... nacje-2019

Post Wysłano: 24 mar 2019, 13:07

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Yarzyna który rocznik masz tej kanii, bo za diabła nie mogę sobie przypomnieć... :roll:
2002

Strona 2513 z 3555 [ Posty: 71093 ] Przejdź na stronę Poprzednia 12511 2512 2513 2514 25153555 Następna