[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 2493 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 2493 z 3556 [ Posty: 71105 ] Przejdź na stronę Poprzednia 12491 2492 2493 2494 24953556 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 01 mar 2019, 23:07

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Scania R410

Faktycznie,3k na 5 dni to żadna gonitwa.Spokojna robota :mrgreen:

Post Wysłano: 01 mar 2019, 23:11
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Scania

Po kraju moze to i zawał serca...

Post Wysłano: 01 mar 2019, 23:17
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Jakiś geniusz nasrał do brodzika i wyrwał umywalkę.
Ciekawe jakby tak w domu u siebie zrobił :D
Ruski,na 99% ruski.
Cytuj:
Faktycznie,3k na 5 dni to żadna gonitwa.Spokojna robota :mrgreen:
Spokojne to jest 1500,wiem co mówię :D

Ostatnio zmieniony 01 mar 2019, 23:17 przez Jacoo, łącznie zmieniany 1 raz.

Post Wysłano: 01 mar 2019, 23:18

ociu coś podobnego przerabiałem u siebie, podczas rozbudowy firmy kiedy zaczęło zjeżdżać już sporo towaru, oprócz parkingu powstało zaplecze socjalne czyli toalety, prysznice, poczekania z automatami vendingowymi itp. Z inwestycji byłem bardziej niż zadowolony był parking były dobre warunki socjalne, po 2 miesiącach zdecydowałem że kończę z możliwością parkowania na terenie mojej firmy przyczyną były dewastacje i kradzieże. Przez zapewnienie ludziom dobrych warunków poniosłem straty na ładne kilkadziesiąt tysięcy PLN. Aktualnie ww. rzeczy dostępne są tylko w godzinach pracy firmy a monitoring jest rozbudowany do granic możliwości smutne ale prawdziwe.

Post Wysłano: 01 mar 2019, 23:26
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: DAF XF105.410

Cytuj:
@bauer

To jeden fakt, a drugi taki, że dostawcy do firmy obok nie mogli cofnąć kiedy stały auta pod płotem, pół biedy jeśli kierowca był w aucie, ale gorzej, kiedy któryś ze stałych zostawił samochód i pojechał do domu. No i na dodatek ochrona się zmieniła.
Poważnie? Przecież odległość ramp od krawężnika przy którym auta stały jest identyczna jak ramp należących do Zinga i naprawdę nie wiem jak można mieć problem cofnąć przy takim lotnisku? Właśnie dwa tygodnie byliśmy od nas z firmy w 3 auta i mówiłem im, na te śmieci za siatką, że jak tak dalej będą robić syf to się skończy nocowanie no i chyba wykrakałem. Z drugiej strony na śmiech się zbiera bo tłumaczą się tym, że zakaz ten wprowadzono z faktu na blokowanie drogi przeciwpożarowej ale jak z rana zjedzie się z 15 zestawów, które siłą rzeczy nie mają gdzie stać to i tak wszyscy stoją jak zwykle przy krawężniku, zatem moim zdaniem zupełnie bezsensowne tłumaczenie. Już fakt, że kierowcy narobili syfu i ktoś się wkurzył, bardziej do mnie przemawia niż ta droga przeciwpożarowa.

Co do dewastowania toalet byłem ostatnio na Deutsch-Wagramie skorzystać z prysznica i jakiś łeb odkręcił prostą listwę z uchwytami na ręczniki z drzwi. Nie dziwię się, że zdarzają się stacje, gdzie po skorzystaniu z prysznica ktoś sprawdza czy aby wszystko jest na swoim miejscu.

Ex Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#BigosLover

Post Wysłano: 01 mar 2019, 23:31

Użytkownik

Użytkownik

Niektórzy mają taką mentalność, że normalnym ludziom w głowie się nie mieści.
Człowiek zadowolony, że może się po całym dniu odświeżyć w normalnych warunkach, to jednak przyjdzie Janusz i wyrwie kurki od wody, bo ładne i w domu się przydadzą.
Pracowałem kiedyś w Szkocji i gość przez rok herbatę w słoik i do roboty nosił, bo żal mu było 1£ (słownie jednego) na termos wydać.
Ale w kraju auto, garaż kupił i Pan na wsi że hoho.

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Post Wysłano: 02 mar 2019, 0:10
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 772271

Bauer popraw cytowanie bo cie zjada za ostatnie ale.

Kiedyś zlapalem romka jak zajumal sluchawke z prysznica. Nie potrafil wytlumaczyc dlaczego, poprostu tak zrobil i już.
Osobiscie jade ostro z tematem jak ktos syfi, a juz tacy co leja na kolo jak toaleta darmowa i 200m od auta to.maja gorąco

Wysłane z mojego LM-G710 przy użyciu Tapatalka

Post Wysłano: 02 mar 2019, 0:30

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: taczka i dwa gumofilce

Masz tam takie barierki jak przy biurze Zinga, pierwsze akcje z zakazami parkowania były z miesiąc temu (na weekendy zakaz zostawiania aut przy płocie), ale już uprzedzali, ze jak wejdzie inna ochrona to będzie całkowity zakaz.

Post Wysłano: 02 mar 2019, 7:25

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: mb1844

Legnica Orlen na wylocie na Chojnów,spluczka na wyskrobany napis "orlen" chyba już ktoś musiał zajumac

Post Wysłano: 02 mar 2019, 8:18

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: VW

Na Niemieckich dzikusach też pełno syfu, co z tego że są tam np. stoliki żeby zjeść na świeżym powietrzu jak na sam widok często się odechciewa

Post Wysłano: 02 mar 2019, 8:45
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: DAF XF105.410

Cytuj:
Bauer popraw cytowanie bo cie zjada za ostatnie ale.
Tzn? Zacytowałem cały post na który odpowiadam więc co w tym złego?
Cytuj:
Ruski,na 99% ruski.
Kilkanaście lat temu byłem w Warszawie na zawodach w tenisie stołowym. Litwin nasrał do umywalki. Pech chciał, że w miejscu, gdzie byly umywalki była kamera. Na drugi dzień ogólny apel, grubo ponad 1000 osób, kazali mu wystąpić. Na początku się zapierał, że to nie on, jednak zmienił szybko zdanie, kiedy dowiedział się, że pokażą nagranie z monitoringu przy wszystkich. Musiał posprzątać a potem został wydalony z zawodów.
Cytuj:
Masz tam takie barierki jak przy biurze Zinga, pierwsze akcje z zakazami parkowania były z miesiąc temu (na weekendy zakaz zostawiania aut przy płocie), ale już uprzedzali, ze jak wejdzie inna ochrona to będzie całkowity zakaz.
Tu przyznaję rację, w miejscu barierek była totalna bieda z podjazdem pod rampę (np. pod 34 na rozładunek) jak ktoś ustawił klamota to musiałeś na prawe lustro cofać bo na lewym albo nie dałbyś rady albo byś pościągał opony tak musiałeś się złamać.

Ex Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#BigosLover

Post Wysłano: 02 mar 2019, 8:53
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Scania

Fascynuje mnie ten aspekt ludzkiej natury, który niektórym osobnikom pozwala na tego typu zachowania. Jak wyjdzie poza obręb swojej własności, trafi do przestrzeni własności czyjeś lub wspólnej to jakby ze smyczy puścić. A kiedy poczuje się anonimowo to juz całkiem.
Po co, do cholery, np. srać w umywalkę? Ani to wygodne, ani zabawne... a utrudni życie wszystkim. Ze srającym włącznie.

Post Wysłano: 02 mar 2019, 11:18
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Nie potrafil wytlumaczyc dlaczego, poprostu tak zrobil i już.
Jak to nie potrafił wytłumaczyć? Zajumał, bo za darmo i nikt nie patrzył. To już taka mentalność niektórych. Przyda się albo i nie, ale gwizdnąć trzeba. Kiedyś na promie rumek pakował do torby półkę z prysznica, ale mu nie weszła i odpuścił.
A najlepsi to są ci, którzy jak coś jest za darmo to trzeba brać w opór. Kto pływa na Anglię ten wie, że na pijoku można pić napojów ile się chce. Oczywiście na promie. A niejeden podchodził pod automaty z butelkami plastikowymi i nalewał coli, fanty itd ile się tylko zmieściło. Ba, nawet kawę lali. Tylko co mu po 2 litrach kawy, jak on z promu zjedzie i zaraz zimna będzie. O kradzieży kubków szklanych nie wspomnę. Nie dziwie sie, że coraz więcej jednorazowych zaczęli stawiać.

Post Wysłano: 02 mar 2019, 12:08

Użytkownik

Użytkownik

GG: 10157934
Samochód: Fiat Ducato / DAF XF

Zawsze można jeździć w systemie wtorek/środa wyjazd i sobota/niedziela powrót. Załatwisz co trzeba i z niedzieli coś będzie.

Post Wysłano: 02 mar 2019, 13:49

Użytkownik

Użytkownik

Gorzej jak się robotą posypie i w piątek nie załadują powrotu :)

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Post Wysłano: 02 mar 2019, 14:02

Cytuj:
Gorzej jak się robotą posypie i w piątek nie załadują powrotu :)

Ę tam.Ogarnięty dyspozytor zaraz znajdzie strzała w drugą stronę :D
W piątek zajechałem na Ddr-ach na firmę o 6 rano , a typ w biurze mówi: abladen termin - montag :roll:
Dobrze , że nie mieli żadnych aut i , że w biurze nie siedział jakiś potomek ss-mana to kazali wjeżdżać od strzała :D

Post Wysłano: 02 mar 2019, 14:46
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Bauer

U mnie w taptalku wyglada jakbys sam siebie cytował

Post Wysłano: 02 mar 2019, 16:01

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: orange i grafitowy

dla mnie z cytowanie po zmianach rodo jest problem bo po zacytowaniu czyjejś wypowiedzi nie widać kto zamieścił cytowany wpis i to jest nienormalne.

to co masz w cytacie @bauer ........ jest faktycznie w wypowiedzi chyba maćka na stronie poprzedniej. zupełnie inaczej te cytaty by wyglądały gdyby było tak jak kiedyś czyli cytat.......(nazwa autora) wtedy nawet było by wiadomo do kogo napisać w jakiejś sprawie na PW a tak jest jak jest......

Post Wysłano: 02 mar 2019, 16:41
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

W innych cytatach tak mam ze w naglowku jest napisane czyj to post i mozna przeskoczyc do niego

Post Wysłano: 02 mar 2019, 16:50

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: orange i grafitowy

u mnie zarówno na stacjonarnym jak i tablecie jest w nagłówku wyłącznie "cytuj:" i tyle więc by tak naprawdę zrozumieć o co biega w dyskusji trzeba szukać.

Strona 2493 z 3556 [ Posty: 71105 ] Przejdź na stronę Poprzednia 12491 2492 2493 2494 24953556 Następna