[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 2491 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
A ile nawigacja wtedy pokazuje? Mi przy licznikowych 90 pokazuje 91 i też mnie rzadko kto wyprzedzi jak się spieszę, a już w przyszłym roku następna legalizacja
Odnośnie tego wyłącznika to troche dziwne to....
Jakim cudem to steruje tacho?
Niema tam przylutowanego kabelka do pinu CAN...
Słabo widać na zdjęciu ale czary mary konkretne
Obecnie tacho rysuje 90 a idzie jak wściekła 97/98
Przebieg dobija do trzeciego miliona, takich ciężarówek juz nie produkują. Od nowości pod wywrotka, 2002 rok produkcji.
_________________ "Ja to jestem tradycjonalista,wolałbym rzepa zapiąć niż jakieś promy wbijać' -Król Dystrybucji 2019
Samochód: F90 19.362
Cytuj:
Obecnie tacho rysuje 90 a idzie jak wściekła 97/98
Przebieg dobija do trzeciego miliona, takich ciężarówek juz nie produkują. Od nowości pod wywrotka, 2002 rok produkcji.
Ty jezdzisz jedna z tych zółtych perełek? Ja dzisiaj pierwszy raz od 10 lat wylądowałem w 3M we Wrocku, łezka w oku sie zakręciła jak po rampa zobaczyłem Actinga i to zestaw który jeździł juz za moich czasów
_________________ "Zawsze choć przez chwile chciałem jeździć TIRem"
Taaaa,spotkał mnie ten zaszczyt Prezes obiecał w połowie marca wymianę zestawu wiec jestem dobrej myśli. Przy tym samochodzie człowiek poznał budowę ciągnika od podstaw Zawieszenie,rama oraz inne podzespoły już nie domagają a silnik??Przeżyłby jeszcze nie jedną ojro6.
_________________ "Ja to jestem tradycjonalista,wolałbym rzepa zapiąć niż jakieś promy wbijać' -Król Dystrybucji 2019
Samochód: F90 19.362
Cytuj:
Taaaa,spotkał mnie ten zaszczyt Przy tym samochodzie człowiek poznał budowę ciągnika od podstaw Zawieszenie,rama oraz inne podzespoły już nie domagają a silnik??Przeżyłby jeszcze nie jedną ojro6.
I tak lepiej sie trzymaja z Manami F2000 niz Iveca Euro5
_________________ "Zawsze choć przez chwile chciałem jeździć TIRem"
Dokładnie, i najlepiej nie świrować za bardzo, jak niektórzy że 94 non stop idą, bo to na dłuższą metę raczej nie pyknie.
Bo jest taki typ człowieka, któremu ile byś nie podkręcił to wiecznie będzie mało i wiecznie będzie krzywda. Takim najlepiej nic nie podkręcać i niech cieszą się tym co jest. A jak już masz takie cuda w gruzie to z głową z tego korzystać.
Wczoraj wczesnym wieczorem przyjechałem na firmę do Poznania do której już w poprzedniej firmie jeździłem i znam ekipę. Stało już auto z firmy X pod rampą 5, ja stanąłem pod 6. Po kilku minutach wpada młody gniewny obwieszonym autem lampkami z firmy X i z daleka mruga mi długimi i na radiu tekst, że mam mu odjechać bo kolega z firmy był pytać i to on ma się podstawić pod 6, a nie ja. Kulturalnie go wyśmiałem i dałem do zrozumienia, że ma spadać pod rampę 12 i czekać do rana. Jak mi rano będą kazali odjechać to mu odjadę. Po nim przyjechał jeszcze koleś z kontenerem 20". Rano wyjątkowo z racji dużej liczby aut przyszli do roboty na 6 a nie na 7 i pierwszego mnie rozładowali w godzinę. Mina cwaniaka jak jemu kazali spod 12 odjechać bo podstawiają 20" kontener, a ja 7.15 z papierami idę do auta i jadę do domu, a on czeka na wolną rampę była bezcenna
_________________ "Pasja rodzi profesjonalizm, profesjonalizm daje jakość, a jakość to luksus w życiu." ~ Jacek Walkiewicz
Tak przeglądam te różne grupy na fejsie i oczom nie wierze jak się to wszystko na tym rynku kierowców pozmieniało. Jeszcze ze 4 lata temu to 3/1 to by się pociąć dali bo to najlepsze, bo się miesiąc zamyka itd
Teraz to albo co weekend w domu albo max 2/2.
Wysłane z Nokii 3310 za pomocą Tapatalk
_________________ Jeździłem na swoim zanim to było modne Żyj tak żeby na starość powiedzieć: kuurła kiedyś to było