Cytuj:
No co więcej - Janusz transportu przeżył, żona Janusza nie musiała prać stringów tylko nowe kupiła

A tam, coś ściemniasz. Przecież tak normalnie, legalnie to się nie da. I to żeby jeszcze na tym zarobić, a nie tylko wyjść na 0.
No bo każdy wie, że jak znajdzie się ładunek, to na pewno jest to ten jedyny, ostatni i trzeba go brać nie patrząc na nic. Jak coś, to beduin się podklei.
Cytuj:
No chłopaki, jedziemy! Czekam na hejty, że patelniorze nie pauzują 20min od baaazu
Sam szukasz dymu.

Niestety, niezbyt skuteczna ta Twoja prowokacja.
Cytuj:
Ale wy płaczecie o te tacho, o jacy wy wszyscy pokrzywdzoneee...
My gaaaad, każdy z Was odmówił i każdego z Was osłupkowali pod rampą, bo odjechaliście...
Jak to czytam, to mi reszta pikseli w ekranie się wypala, ludzie i tak było, jest i będzie jak jest....
A to najlepsze. Na pewno się wszyscy podkładają, tylko świrują aniołków, prawda?
Uwierz, że tak nie jest. Po pierwsze, jak jest problem czasowy, to ja informuję swoją firmę, jak sprawa wygląda, że mam mało czasu, czy że zał/rozł. się przeciąga. Wiesz, że tak można? Chyba raczej nawet trzeba.
I teraz dam Ci gwoździa, bo w nowszych samochodach magnes możesz sobie na kabinę przykleić, a nie na impulsator. Niebywałe, co? Tacy pewnie nic nie zarabiają i nie mają żadnych ładunków...
Hehe, ale gadania o patologii i dziadach to tu co nie miara. Wychodzi jednak, że co drugi tutaj w tej patologii siedzi i robi właśnie to, co się krytykuje.
Buahaha, nie no, nie mogę zrozumieć, że jak ktoś jeździ na legalu to jest ten zły. No kufa...