Cytuj:
Szupek trochę mniej pychy, Scania fajna ale wiesz, trochę więcej dystansu.
Po prostu wkurza mnie to bo wypowiadają się te osoby które mnie nie znają prywatnie ani trochę i oceniają tylko po wpisach na fb w których według mnie nie ma nic takiego aby uważać mnie za kogoś wywyższającego się. Większość osób zakłada że jak ktoś założył funpage to od razu celebryta, gwiazdor, wywyższa się poza wszystkich i nie wiadomo co. A g**** prawda. Nie zależy mi na rozgłosie na pochwałach i nie wiadomo czym. Gdyby czytał wszystkie posty wiedziałby że zgłosiłem fb do usunięcia wcześniej niż wtopa z fotką a nie zaraz po niej. Po prostu byłem jako jeden z pierwszych który dodał taką fotkę i rozeszła się szybko po europie. W dniu dzisiejszym cały internet jest zawalony takimi fotkami z rejestracjami i nazwami firm. Nawet jeśli bym to robił dla fejmu to co ja mam z tego za korzyść? jakieś pieniądze za to dostane? cukierki czy coś? Nie mam na to parcia i nie zależało mi nigdy na tym. Z początku brałem hejty bardzo do siebie i się wkurzałem jak ktoś gadał głupoty i nie miał racji a teraz już mi to minęło. Niech sobie myślą co chcą każdy ma swoje życie i niech się nim zajmie. Zdrowych i Wesołych chłopaki i pamiętajcie że nawet największemu kut...asowi szupek pomocy nie odmówi!!!!