Cytuj:
koguty mam z homologacją, napędzane przez przekładnie, żadnych napędzanych gumką

na początku, takie miałem i wyleciały na śmietnik
najgorsze jest to, że nigdzie nie da się obejrzeć, dotknąć tych LEDów. myślałem o dwóch w okolicach halogenów i dwóch gdzieś przy grillu. chyba zaryzykuję te tańsze, najwyżej w plecy tylko dwie paczki

Jeszcze wrócę do tego.
Generalnie też miałem jeden na gumkę, nie był drogi, ale nie był też najtańszy. Ile z tym był kłopotu to szkoda gadać, więcej się nie kręcił, niż kręcił. Na przekładni choć głośniej, jest zdecydowanie mniej problemów.
Jestem też zdania, że niestety, ale większość kogutów LEDowych jeszcze nie ma podejścia do zwykłych żarówkowych kogutów, lub stroboskopów. Znajomi pozakładali diodowe koguty LAPa (więc pierwszy sort) no i tak średnio bym powiedział. Na pewno BHPowiec się nie przypieprzy, ale nic poza tym. Fajne montuje Iveco w nowych stralisach oryginalnie, ale niestety nie wiem, jaki producent. Widziałem kiedyś w wojskowych, a i u mnie w mieście jest jeden nowy strailis z takimi kogutami. To są chyba te
https://bloghistorycznomilitarny.files. ... 4728_b.jpg
W TGX nie masz zbyt wiele miejsc do założenia, chyba jedynie górny stopień i grill. Pokaż jak założysz i zdaj relacje jak działa