Cytuj:
Każdy jest tylko człowiekiem i każdemu zdarza się popełnić błąd, ale mnie najbardziej irytuje to, że jeżeli chodzi o nowe lampki, mody itd to pierwsi do wrzucenia, ale jeżeli coś się spieprzy to wtedy głowa w piasek i cisza. Co do zibiego, niech chłopak jeździ, ale żeby się czasem nie zapomniał i nie zaczął się zachowywać tak jakby to było jego.
Ja tam się nie znam na tych celebrytach jutuba i fejskbuka, ale w większości przypadków są zwyczajnie niedojrzali emocjonalnie. Jedno, to co napisałeś, bo bycie celebrytą lub kreowanie się na takiego, wiąże się z utratą znacznej części prywatności. Niestety, większość potrafi się jedynie chwalić, ale błędy wziąć na klatę i się do nich przyznać - takich to już ze świecą szukać. Podobnie sprawa wygląda z modyfikacjami samochodów - jak miałem 13 lat i modyfikowaliśmy samochody do ETS (ówczesnego odpowiednika) i ktoś napisał, że mu się czyjś tir nie podoba, to z automatu był wpisywany na czarną listę. A weź teraz napisz w którymś z tematów, że lampka ci się nie podoba przy tirze, to zostanie na ciebie wylane szambo od kierowcy/właściciela oraz jego adoratorów, bo nie szanujesz ich pracy (WTF?).
Z drugiej zaś strony mamy m.in przykłady Jabsona, Settlera, którzy próbowali szczęścia na swoim, nie pykło, przyznali się i prócz paru gimbusów, którzy się przysrywają - wszyscy to rozumieją. Tak samo w kwestii tuningów - Ociowi w końcu wytłumaczyli, że tamta blenda była słaba (

), przyjął na klatę, poprawił i żadnej spiny nie było z jego strony. No ale do tego trzeba dorosnąć emocjonalnie, a nie tylko zrobić prawko i zostać celebrytą.
Cytuj:
Tak generalnie to pracując w tak medialnej i znanej firmie boje się cokolwiek napisać w internecie, bo zaraz wszyscy się doszukują drugiego dna

Nikt się dna nie doszukuje, tu dna same się pojawiały i pojawiają.