Cytuj:
A te kuta$y się wyjaśniły?
Zmieniłeś fotel po Bartku czy został stary?
Kuta$y następnego dnia kierowca sam zmył.
Fotel mam swój, dziękuje.
Cytuj:
Cytuj:
Nie rób już z Siebie kozła ofiarnego, bo ton twojej wypowiedzi i znany stosunek do firmy, nie wskazują, jakobyś się zamartwiał i smucił.
Natomiast ja cały czas czekam na 100 rewelacji na mój temat, nie mieliśmy okazji się poznać, więc z chęcia usłysze co masz do powiedzenia.
No to jak tam poszukiwania numeru do Kamerasa, kierowców brakuje w takiej super firmie? I ciekawe co ze zwrotami mautu za DE i B w RTSie, kurier mrągowski głosił, że zajęliście zgoła inne stanowisko niż większość przewoźników
No ale ja tam już więcej strzępić ryja nie zamierzam, dla mnie koniec tematu. I jeszcze zaraz wyjdzie, że aferę rozpętałem na forum

Temat stawki to na pewno nie twoja sprawa. Ale jeżeli chcecie wiedzieć to jeździmy za 0,69E (bo to ładna i okrągła liczba) i dopłacamy co miesiąc podatek na rzecz państwa niemieckiego. Pasuje taka wersja ?
Mogę jedynie tutaj napisać, że dla kierowców z firm jeźdzących pod tą samą robotą płacimy najwięcej i chyba temat piniędzy należy w tym momencie zamknąć, bo Łukaszu, słyszysz plotki, które do rzeczywistości nie mają odniesienia.
ps. Mamy komplet kierowców, możesz Kamerasa poinformować, skoro jesteście takimi kumplami.