Właśnie leciałem od góry, i tak sie zastanawialem przy planowaniu patrzac na mape czy nie bedzie wlasnie tam jakiegos smiesznego wiaduktu
Cytuj:
Panowie takie pytanie na szybko , nie wiedzialem w jakim temacie wiec wrzucam tu
Ktos moze podpowiedziec jak najlepiej dojechac zeby sie nie natknac na jakies wiadukty czy inne tonaze do Mittala na Metalowcow 5 w Swietochlowicach ? Nie krazylem nigdy po tych rejonach a w nocy mam podjechac na zaladunek

Z gory dzieki za podpowiedz

Nie wiem skąd będziesz jechać, ale jak nie znasz tych terenów to najlepiej dostań się na DTŚe to jest droga 902.Od strony Gliwic jak miniesz stacje Orlena zaraz pierwszy zjazd na Świętochłowice na światłach w prawo, bodajże ulica bytomska wzdłuż torów tramwajowych tak jak główna droga prowadzi , przy tonażu bodajże 3,5 w prawo ,potem następna w lewo pod wiadukt 'spokojnie wszystko przechodzi' za jakieś 500m jest wjazd na hutę przed przejazdem kolejowym. A jeśli polecisz od katowic to jak miniesz salon VW to zaraz następny zjazd na Ś wiony u góry salon Reno Dacia skręcasz w lewo a reszta jak wyżej. Wydaje mi się ze najprostszy dojazd jeśli nie znasz terenu.