1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Ha Ha. Yebany medialny się zrobił. Powiem od siebie, że brakowało tu tylko jednego. Przejechać z otwartą szybą a w ręce trzymać takiego zayebistego magnesa w kształcie podkowy i banan na twarzy xd
Było tu już mówione o tym, dzięki za screena
Zlatywałem na prologisy na jakąś zrzutkę
Muszę gdzieś wykopać cały odcinek
Bauer
Teraz stary mogę autografy rozdawać, w końcu byłem w TV
Wygrzebałem nocną fotkę, bo za dnia nie ma co oglądać , tak kończymy obecny rok, tuningowo-patologistyczny...
Na początek nowego roku jest parę planów, coś się pomaluje, coś dołoży coś popsuje
_________________ "Ty to dziwny jesteś, nie pijesz, nie palisz, na spacery chodzisz.... Smutny człowiek z Ciebie jest...."
Rozrusznik po zayebistym redzenerejszyn i dibastro
Miesiąc armagedon, w sumie w 2016 mógłby być to styczeń, resztę roku bym sobie spokojnie objeździł...
_________________ "Ty to dziwny jesteś, nie pijesz, nie palisz, na spacery chodzisz.... Smutny człowiek z Ciebie jest...."
Użytkownicy przeglądający to forum: redzi i 3 gości