[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 517 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 517 z 3556 [ Posty: 71119 ] Przejdź na stronę Poprzednia 1515 516 517 518 5193556 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 30 sie 2015, 19:25
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: MAN TGX 18.440

Cytuj:
Od wczoraj przejechałem 400km, obejrzałem 4 samochody, żadnego nie kupiłem. Padaczki, że strach tym z parkingu wyjeżdżać, a ja tylko szukam taniego dupowozu na dojazdy do pracy i z raz w miesiącu do rodziców do Olsztyna...
Corsa B, 97rok, 5 drzwi, motor 1.4benzyna, 4 szyby na korbkę, klima - chyba żartujesz :mrgreen: , wspomaganie kierownicy - brak. Ile dajesz? :mrgreen:

Post Wysłano: 30 sie 2015, 19:28
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0

Cytuj:
Cytuj:
Od wczoraj przejechałem 400km, obejrzałem 4 samochody, żadnego nie kupiłem. Padaczki, że strach tym z parkingu wyjeżdżać, a ja tylko szukam taniego dupowozu na dojazdy do pracy i z raz w miesiącu do rodziców do Olsztyna...
Corsa B, 97rok, 5 drzwi, motor 1.4benzyna, 4 szyby na korbkę, klima - chyba żartujesz :mrgreen: , wspomaganie kierownicy - brak. Ile dajesz? :mrgreen:
bez lpg?

może z 1000 dostaniesz

Post Wysłano: 30 sie 2015, 19:35
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Opel Insignia ST

Cytuj:
Ja do pracy to szukam takiego za 1000zł :D
A ja szukam takiego do 2500zł.
Cytuj:
Bo za takimi samochodami się nie jeździ 400 km, tylko do 30 km w jedną stronę. W tym budżecie bardzo szybko samochody się wymieniają, za tydzień z tych ogłoszeń które są teraz zostanie kilka najmniej atrakcyjnych. Lepiej poczekać niż zwiedzać Polskę.
Wiem o tym doskonale, do żadnego z tych samochodów nie miałem więcej niż 50 km w jedną stronę, ale suma summarum wyszło 400km. A ja samochodu potrzebuję maksymalnie do wtorku.

Post Wysłano: 30 sie 2015, 20:18
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Żółtek

Mam do sprzedania za 5 koła astrę II 99 rok 3 drzwiowa, wersja golas.

Post Wysłano: 30 sie 2015, 20:19
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: MAN TGX 18.440

Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
bez lpg?

może z 1000 dostaniesz
Kolega mi daje 3tysiące, nie przebijesz go?
Dodam że przegląd w sierpniu robiony, zawias perfekt, hamulce to samo. Silnik suchy. Bez gazu.

Post Wysłano: 30 sie 2015, 20:48

Pany, powiedzcie mi, jak to jest. Stoi kilka samochodów na parkingu. Normalnie w rajkach ustawili się Litwin, Słoweniec, Polacy a przyjechał Rumun to jeden się wpakował na miejsce dla autobusów (były wolne rajki na ciężarowych) a jak drugi przyjechał to nie dość, że łajza nie potrafi stanąć równolegle to jeszcze tak stanął, że tył naczepy wystaje na drogę.
Nie potrafię ogarnąć ich zachowania. Tak na drodze jak i na parkingu. Jedyny plus to taki, że nie puszczają tej swojej kociej muzyki.

Post Wysłano: 30 sie 2015, 20:48
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: MAN TGA/Opel Vectra B

Ja mam do sprzedania Vectre B 00r. kombi w dieslu 2.0

Post Wysłano: 30 sie 2015, 20:51
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

to super cene ci daje.

to 1000zł to tak rzuciłem bez wiedzy w jakim stanie a jedynie poprzez to co ogladam codziennie na olxie

Post Wysłano: 30 sie 2015, 20:54
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:

braciak miesiąc czasu się bujał ze swoją vectra. też kombi tylko 99 rok i 2.0 ale benzyna. W koncu skończyło się OC i poszła bez akumulatora na szrot za 900zł. Fakt, że zgnita była i z silnika wszytkie płyny już wypływały :D

Post Wysłano: 30 sie 2015, 20:57

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Volvo FH

Cytuj:
Pany, powiedzcie mi, jak to jest. Stoi kilka samochodów na parkingu. Normalnie w rajkach ustawili się Litwin, Słoweniec, Polacy a przyjechał Rumun to jeden się wpakował na miejsce dla autobusów (były wolne rajki na ciężarowych) a jak drugi przyjechał to nie dość, że łajza nie potrafi stanąć równolegle to jeszcze tak stanął, że tył naczepy wystaje na drogę.
Nie potrafię ogarnąć ich zachowania. Tak na drodze jak i na parkingu. Jedyny plus to taki, że nie puszczają tej swojej kociej muzyki.
Rumuni to dziwny naród. Prawie codziennie ogladam ich w Skaryszewie, tam jest ich jak mrowków. Irytują mnie, te wieśniackie busy na TX wyładowane gadżetami, te naklejki, spoljery, jeżdżenie bocznymi drogami. Gdzie jest służba celna? Dlaczego Polak musi płacić podatki a Rumuni na potęgę handlują nie płacąc ani grosza?

Rumuni to naród żebraków, złodziejów, i handlarzyków. Widział ktoś Rumka żeby uczciwie pracował?

Kania to ch uuu j!!! 8)

Post Wysłano: 30 sie 2015, 21:01
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: TGS 35.440

Cytuj:
Dolar apropos twojego zdjęcia z betonowania - LUBIE TO

Generalnie narzekam czasem na te betony ale ogólnie lubię tą robotę i czasem nawet mam frajde z jazdy gruszildą :D
Dokładnie, bywają wzloty i upadki ale generalnie jest dobrze :mrgreen: W Nysie też mamy co środę targ "rumuński" i pech chciał że spotkałem ostatniego takiego jednego w Opoltransie jak się dopytywał czy mają rury na halogeny do Sprintera :lol:

Post Wysłano: 30 sie 2015, 21:01
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: MAN TGA/Opel Vectra B

Cytuj:
Cytuj:

braciak miesiąc czasu się bujał ze swoją vectra. też kombi tylko 99 rok i 2.0 ale benzyna. W koncu skończyło się OC i poszła bez akumulatora na szrot za 900zł. Fakt, że zgnita była i z silnika wszytkie płyny już wypływały :D
U mnie jest bez wkładu finansowego. Jeżdże z kartką w internecie była już chyba ze 3 razy i dalej jeździ, bo każdy płacze że za drogo, ale w porównaniu do większości z internetu to perełka. Hamulce zrobione, wtryskiwacze, mało pali. Blacha się trzyma, gdzieniegdzie jest jakiś odprysk, ale najbardziej widać na rogach drzwi z prawej i lewej strony przód, a takto nigdzie nie ma. Cenie już ją 4800 i nadal brak zainteresowania. A i ma climatronica. Silnik jest jeszcze ten ISUZU i mocniejszy bo 101KM

Post Wysłano: 30 sie 2015, 21:05
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Cytuj:
Dolar apropos twojego zdjęcia z betonowania - LUBIE TO

Generalnie narzekam czasem na te betony ale ogólnie lubię tą robotę i czasem nawet mam frajde z jazdy gruszildą :D
Dokładnie, bywają wzloty i upadki ale generalnie jest dobrze :mrgreen: W Nysie też mamy co środę targ "rumuński" i pech chciał że spotkałem ostatniego takiego jednego w Opoltransie jak się dopytywał czy mają rury na halogeny do Sprintera :lol:

tak szczerze to ja już drugi rok obiecuje sobie, że jak mnie zwolnią albo firma padnie to już nigdy na gruszke (chyba, że nie będzie wyjścia) i kvrwa nie chcą zwolnić :D a i firma jako tako się trzyma

Post Wysłano: 30 sie 2015, 21:11

Cytuj:
(...)W Nysie też mamy co środę targ "rumuński" i pech chciał że spotkałem ostatniego takiego jednego w Opoltransie jak się dopytywał czy mają rury na halogeny do Sprintera :lol:
Czy Ty wiesz, ile mu to doda respektu na wiosce? Zawinie taki pod sztachotekę i będzie rozwoził ludzi po okolicy. Kasy zarobi za dobre pół roku :D

Post Wysłano: 30 sie 2015, 21:19
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: TGS 35.440

Cytuj:
Cytuj:
(...)W Nysie też mamy co środę targ "rumuński" i pech chciał że spotkałem ostatniego takiego jednego w Opoltransie jak się dopytywał czy mają rury na halogeny do Sprintera :lol:
Czy Ty wiesz, ile mu to doda respektu na wiosce? Zawinie taki pod sztachotekę i będzie rozwoził ludzi po okolicy. Kasy zarobi za dobre pół roku :D
Pewnie byłby jedyny :mrgreen: :lol:

Post Wysłano: 30 sie 2015, 21:46

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: XF 105.460

Cytuj:
Sukces będzie, jeśli dziś nie zdechnę. 34 stopnie w cieniu i żadnych chmur...
Cytuj:
Startuję po 3 nad ranem, zrzutka jutro pod Stuttgartem.
I jak tam? wypoczęty jesteś jak Twoje tacho? Ja mam trochę lepiej bo ruszam ok.05.30, a spać mi się dalej nie chce...

Post Wysłano: 30 sie 2015, 21:52

Użytkownik

Użytkownik

GG: 1
Samochód: FH 12 460

Jakie ISUZU i jakie 101 km. Coś ci się pomyliło troszkę.

Wysłane z mojego GT-I9505

Post Wysłano: 31 sie 2015, 9:03
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

https://www.youtube.com/watch?v=9SDNVBcTRZw

Oglądam właśnie kolego MAN Twój filmik, się dobrałeś z tym zmiennikiem dobrze. :wink:
Ani jeden ani drugi za rozmowny chyba nie jest. :wink:

Post Wysłano: 31 sie 2015, 9:24
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE

Cytuj:

Oglądam właśnie kolego MAN Twój filmik, się dobrałeś z tym zmiennikiem dobrze. :wink:
A o czym tyle gadać przez tyle czasu :?: , niestety nie mam takiego charakteru jak kolega z Lęborka że nawija bez sensu na okrągło :mrgreen:
Pewnych tematów się nie porusza publicznie :wink:

Filmy z tras

Post Wysłano: 31 sie 2015, 9:35
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Cytuj:

A o czym tyle gadać przez tyle czasu :?: , niestety nie mam takiego charakteru jak kolega z Lęborka że nawija bez sensu na okrągło :mrgreen:
Pewnych tematów się nie porusza publicznie :wink:
Jeśli chodzi Ci o tego całego Truckera to... faktycznie pyerdoli od rzeczy, a jeszcze jakie mniemanie ma o sobie. :wink:

Swoją drogą ile dni wyszło łącznie?
Piękna droga tam do tego Krasnodaru widzę, jak w jewrosojuzie.

Strona 517 z 3556 [ Posty: 71119 ] Przejdź na stronę Poprzednia 1515 516 517 518 5193556 Następna