[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 512 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 512 z 3556 [ Posty: 71116 ] Przejdź na stronę Poprzednia 1510 511 512 513 5143556 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 26 sie 2015, 12:58

Użytkownik

Użytkownik

Odnośnie korków od zbiorników, to stałem w poniedziałek w Dunkierce na nowym parkingu i zauważyłem, że brakuje mi korka od spryskiwacze w Scani.
Autem przejechałem z Dover do Dunkierki i jedyne miejsce gdzie mógł jeszcze zginąć to prom.
Jak się okazało na tym samym parkingu koledze zabrali korek od adblue i to wszystko w biały dzień.
Gościu opowiadał, że tydzień wstecz stał z chłopakami z Batimu i jeden mówi, że mu bańka na wodę zniknęła. Poszli do ochrony zobaczyć video i okazało się, że kolega z firmy, z którym pił, zabrał bańki i patelnię jak tamten się upić.
Parking fajny ale trzeba uważać na ludzi.
Sukces taki, że dziś zjechałem nad ranem do domu.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Post Wysłano: 26 sie 2015, 12:59

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
pieprzę tiry, to się nie opłaca, odkryłem fach w ręce i zapisy sięgają już grudnia 8)
:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=9u32nE2SMWs
Pablo Picasso to przy Tobie pikuś :lol: .

Post Wysłano: 26 sie 2015, 14:38

Sukces... Zdany kurs na ADRy podstawówka + specjalizacja z cystern. Zostało jeszcze gdzieś znaleźć kurs na nalewaki i dobra nasza :)

Post Wysłano: 26 sie 2015, 14:45
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: MAN TGX 18.440

Cytuj:
Odnośnie korków od zbiorników, to stałem w poniedziałek w Dunkierce na nowym parkingu i zauważyłem, że brakuje mi korka od spryskiwacze w Scani.
Z tego co się orientuje ten od spryskiwaczy pasuje również do Adblue w Scanii.

Post Wysłano: 26 sie 2015, 15:05
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Sukces... Zdany kurs na ADRy podstawówka + specjalizacja z cystern. Zostało jeszcze gdzieś znaleźć kurs na nalewaki i dobra nasza :)
Na kursie dla barmanów chyba tłumaczą jak obsługiwać nalewak więc będzie przyjemne z pożytecznym ;)
A poważnie mówiąc to moje gratulacje :)

Post Wysłano: 26 sie 2015, 15:19

Ty wiesz, że nie pomyślałem o tym? Przyjemne to będzie z pewnością. Tylko czy później pożytek z bolącej głowy będzie to nie wiem ;)
No, chyba, że egzamin polega na oparciu teorii o bufet i sprawdzenia tego w praktyce :mrgreen:

Post Wysłano: 26 sie 2015, 16:29
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: brak

Wróciłem z Bułgarii cały i zdrowy :) a w motocyklu tylko jedno włókno żarówki się spaliło :mrgreen:

Takie widoczki i trasy u Romka pikne:
https://scontent.fwaw3-1.fna.fbcdn.net/ ... 9250_o.jpg

Post Wysłano: 26 sie 2015, 17:08

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: XF 105.460

Cytuj:
Sukces... Zdany kurs na ADRy podstawówka + specjalizacja z cystern.
A to egzamin jest taki trudny, że jego zdanie trzeba sukcesem nazwać?
Nie, żebym się czepiał, ale kiedyś na prawdę trzeba było się starać żeby NIE zdać...

Post Wysłano: 26 sie 2015, 17:53
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: Jelcz 105 ;P

Cytuj:
Cytuj:
Z tego co się orientuje ten od spryskiwaczy pasuje również do Adblue w Scanii.
Tylko wyglądają tak samo.

Za Roburem wszyscy sznurem...

Post Wysłano: 26 sie 2015, 20:49
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: DAF XF105.410

Cytuj:
Cytuj:
A to mało takich MP4 na parkingach stoi? :P zawsze można 'pożyczyć' na czas nieokreślony :mrgreen:
za takie żałosne teksty to powinieneś z hukiem wylecieć z forum
Nie żołądkuj się tak bo ci żyłka na **uju pęknie... Powiedziałem czysto żartem. Temat luźny do rozmowy więc w czym problem? Strach się tu na jakikolwiek temat wypowiadać bo cię ludziska wręcz ukamieniują.

PS.
Cytuj:
Jak się okazało na tym samym parkingu koledze zabrali korek od adblue i to wszystko w biały dzień.
Mi potrafili zajumać taką pierdołę jak bolec do zabezpieczenia "rowerówki" w naczepie. Czasem się głowię po cholerę komu kraść takie bzdety.. No chyba, że to jaki Macgyver, który bez tego nie zbuduje śmigłowca...

Ex Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#BigosLover

Post Wysłano: 26 sie 2015, 21:17

Użytkownik

Użytkownik

Ale przypał dzisiaj zrobiłem :mrgreen: Mrugnął mi dzisiaj gość jadący z przeciwka i faktycznie okazało się, że misiak suszy kawałek dalej. No to w ramach zadośćuczynienia mrugnąłem też parę razy. Sęk w tym, że gość przede mną nie bardzo ogarnął co się dzieje i zjechał na pobocze, żeby mnie przepuścić. :lol: Samochód był na niemieckich blachach, więc nie wiem czy Niemce tak jeżdżą, czy w czym rzecz :)

No i pomalowałem sobie w poniedziałek grill na czarny mat. Jest kozak, kocur i co tam jeszcze kiedyś czytałem na forum. Zachęcony sukcesem, zastanawiam się co dalej malować i chyba będę walczył o tytuł króla tuningu 8)

Post Wysłano: 26 sie 2015, 21:20

[quote="Luka"(...)Zachęcony sukcesem, zastanawiam się co dalej malować (...)[/quote]
Dawaj opony maluj w czarny mat :D Później bezbarwnym dawaj wszystkie szyby i oklej czarną folią tylne lampy. Na moje oko +200 do respektu :mrgreen:

Post Wysłano: 26 sie 2015, 21:28

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Scania R410

Cytuj:
A to mało takich MP4 na parkingach stoi? :P zawsze można 'pożyczyć' na czas nieokreślony :mrgreen:
W marcu tego roku pod Kauflandem w Piotrkowie taki jeden życzliwy zapier...ił mi w Scanii gumowe zamki do pokrywy akumulatorów.Nie zauważyłem tego i podczas jazdy plastikowa osłona z impetem wyleciała na przeciwległy pas...Dobrze ze nikt nie jechał bo problemów mi nie potrzeba,wiec teksty żeby ktoś na parkingu zapier...ił drugiemy kierowcy można sobie w d.. wsadzić.Kierowca kierowcy wilkiem :roll:

Post Wysłano: 26 sie 2015, 21:33
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Kierowca kierowcy wilkiem :roll:
"Posiadacz PJ" kierowcy wilkiem...

Post Wysłano: 26 sie 2015, 21:44
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: DAF XF105.410

Cytuj:
Cytuj:
W marcu tego roku pod Kauflandem w Piotrkowie taki jeden życzliwy zapier...ił mi w Scanii gumowe zamki do pokrywy akumulatorów.Nie zauważyłem tego i podczas jazdy plastikowa osłona z impetem wyleciała na przeciwległy pas...Dobrze ze nikt nie jechał bo problemów mi nie potrzeba,wiec teksty żeby ktoś na parkingu zapier...ił drugiemy kierowcy można sobie w d.. wsadzić.Kierowca kierowcy wilkiem :roll:
weź tu zażartuj... to złodzieja z Ciebie zrobią... hue hue hue. :mrgreen:

Nikomu nie mówię, by cokolwiek komu podpier... Żartem napisałem a sapanie o taki tekst jakbym komu matkę zabił.

Ex Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#BigosLover

Post Wysłano: 26 sie 2015, 21:50

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Scania R410

Oczywiście bez spiny .

Post Wysłano: 26 sie 2015, 21:53
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: słaby!

ale na radyjku wszyscy są kolegami, aż się czasem rzygać chce od tych życzliwych gadek :lol:

Post Wysłano: 26 sie 2015, 21:54
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 6845711
Samochód: prawo fotelowiec

Kierownik z firmy lata Matizem firmowym i ostatnio zauważył, że ktoś włamał się do auta, co się okazało zginęły jedynie dywaniki pod nogi :lol:

Post Wysłano: 26 sie 2015, 21:57
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Pewnie były cenniejsze od Matiza :mrgreen:

Post Wysłano: 26 sie 2015, 22:15

Cytuj:
ale na radyjku wszyscy są kolegami, aż się czasem rzygać chce od tych życzliwych gadek :lol:
Taaa, w szczególności są kolegami na parkingu, jak trzeba butelkę zrobić na weekendzie ;)

Strona 512 z 3556 [ Posty: 71116 ] Przejdź na stronę Poprzednia 1510 511 512 513 5143556 Następna