[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 470 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Wczorajsza porażka, [wycenzurowano] egzamin na C+E, wszystko szlo dobrze do momentu prostopadłego tyłem, o dziwo nawet egzaminator był całkiem spoko
PS. Panowie posiada ktoś z was Snapchata?
Ostatnio zmieniony 08 lip 2015, 18:21 przez transbol, łącznie zmieniany 1 raz.
Dlaczego na CB jest puszczane zawsze tylko disco polo? To jakieś zboczenie słuchaczy tej "muzyki"? Oni się muszą pochwalić, dowartościować? Ich problem, że tego goooowna słuchają, nikogo normalnego do tego i tak nie przekonają. I radości też nikomu tym nie sprawią, zresztą każdy ma swoje radio w aucie!
Jest sukces, po 2-óch dniach kombinacji, pociętym palcu, udało naprawić się wtyk od ładowarki laptopa
Można szurać po czeluściach neta, a nie na szybkości WC, FB i wyłączać, co żeby na jutro starczyło
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Chłopaki, będę jechał z Raciborza na Anglię(przez Jędrzychowice, ewentualnie Olszynę). Potrzebuję jakąś PRALNIĘ po drodze. Ktoś wie czy jest w Gromadce albo na Żarskiej?
Zamiast wrócić do domu na weekend po dwóch tygodniach, jak się umawiałem, to stary znalazł dla mnie "szybką Anglię". To będzie, podejrzewam, moja ostatnia szybka Anglia w tej firmie.
Na dzień dobry 180 km w 3,5h jazdy, po dojechaniu na miejsce 2 boczki do otwarcia...
Zrzuciłem i co? Stoję jak widły... i czekam za krajóweczką do stolicy.
Już 4h odczekane, a do domu w chvj daleko bo jestem w Płotach na dk 6.
Samochód: MAN TGA/Opel Vectra B
Szaki we wtorek byłem w stokrotce na 9 miałem awizo byłem po 8 i Cię nie widziałem nigdzie a wjechałem dopiero po 10 a wyjechałem 11.30. Rozglądałem się, ale nie widziałem Cię, dobrze się kryłeś:D
Oblałam pierwsze podejście C+E - najśmieszniejsze, że na moim ulubionym parkowaniu tyłem
Pozytywne, że egzaminator był bardzo w porządku - dobrze mi to na nerwy zrobiło
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 3 gości