Cytuj:
Może zboczenie zawodowe ?
Może zwykłe zboczenie? Któż to wie?
PS:
Cytuj:
PIje tutaj do tematów firmy z dafami o 3 haolgenach, które zawierają co ciekawsze teorie spiskowe, które są tak z dupy, że głowa mała.
Nie wiem, nie wnikam.
Cytuj:
Po prostu jest takie ultra parcie, na to, żeby komuś udowodnić, że nie ma dobrze, wszyscy mamy mieć równie ch**, źle. A nawet jak się zgadza wszystko, to trzeba [wycenzurowano], że ktoś robi dużo więcej i ma podobny hajs, czyli jest lepszy
Może, nie wnikam. Może Wam się zgadza hajs...
Jedno muszę przyznać - Daf z trzema halogenami istnieje - bo go widziałem na własne oczy (i nie tylko ja).
Kaszpirowski do dziś nie udowodnił, że coś ma własnego. endrju to samo - dużo pisania o tym "jacy są to harpagani biznesu",ale konkretów żadnych. Tyle w temacie.
Jeszkin się woził na przykład, że zarabia gruby hajs w Norge... I wiesz co? On tam siedzi i zarabia. Janusz (aka Kastyk) chwalił się, że mia fiata na LPG i wiesz co? Ma tego fiata. Nawet piłem z nim wódkę kiedyś w tym Iveco, nawet tirowałem ta maszyną.
Wielu forumowiczów się tu woziło swoim splendorem i ok, to się pokrywa w życiu realnym.
Nawet Twój wafel Bartek jest wiarygodny ze swoim bamatra. I nie można złego słowa o tym napisać.
ale jak ktoś pieje w sieci jaki to harpagan, ze sprzedał 120 aut, albo że pożera renówki na WŁASNYM warsztacie i nie ma żadnego odniesienia do realnego życia - to coś nie halo....
Nie wiem czy śledziłeś sprawę ze Spedytorką... Dalej uważam, że to multikonto magika z Sochaczewa. amen...