Cytuj:
Jabson jazda po kraju czy UE? Jaki system pracy?
3/1 cała UE. Dużo Włoch Hiszpanii itd. Beneluxy i GB też. Firma ma swoją spedycje bo od tego zaczynali swoją przygodę więc myślę, że w miarę to Im się układa.
Cytuj:
Cytuj:
Muszę podzielić się jedną informacją. Mój młodszy brat po miesiącu poszukiwań otrzymał swoją pierwszą pracę. Jako świeżak dostał się na busa, sprzęt dwuletni, auto od razu dostał do domu, niezła kasa i dzisiaj ruszył w swoją pierwszą trasę. Jak wyjeżdżał z podwórka to jakoś tak mi się mokro pod powiekami zrobiło.
Jakaś nadzieja w tym narodzie jeszcze jest. Ja na początku maja też wyjechałem w pierwszą trasę busem, bez doświadczenia (w praktyce byłem tylko dwa razy u Niemca osobówką na awarii ciężarówki; teoretyczna jakaś tam jest ze względu na działalność ojca). Boxer w tym roku 5cio letni. Kasa bez szału, ale też nie najgorsza jak na pierwszą fuchę. Auto pod dom, robota w kółkach, pieniądze po trasie. Wróciłem z całymi lusterkami więc jest ok. Teraz przymusowe wolne, bo się przepuklina przypałętała, ale liczę że przed lipcowym zabiegiem zrobię jeszcze jakieś lekkie 2-3 kółeczka.
Powodzenia dla brata! Za rok pewnie będziesz szykował dla młodego auto

Da sobie radę bo jest bystry. Trochę Mu wytłumaczyłem resztę skuma sam bo ta robota to tylko w praktyce wchodzi do głowy. Busa Mu kupię jak za rok nadal będzie jeździł

śmiałem się, że teraz musi się tu zarejestrować ale jeszcze tego nie zrobił. Muszę Mu jeszcze zadzwonić, że musi na Garbsen i Porta Westfalica na wykłady jechać w weekend