Strona 428 z 3556 [ Posty: 71108 ] Przejdź na stronę Poprzednia 1426 427 428 429 4303556 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 22 kwie 2015, 21:52
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: w ETS'ie

a oto moja Szwajcaria...

Obrazek

5h ładowania tylko po to żeby 7m zostało na kolejny ładunek :evil:
a zabezpieczenie tego to już "miszczostwo swiata" :lol:

Post Wysłano: 22 kwie 2015, 22:36
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: brak

W Hiszpanii to normalka.
Tylko ładują szybciej :lol:

Post Wysłano: 23 kwie 2015, 0:00
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Volvo

Cytuj:
Kontrola ITD w 18 minut nowy rekord zaliczony :mrgreen:
Mnie dzisiaj policja zatrzymała, sprawdzali stan techniczny, miła/ładna policjantka powiedziała, żebym sobie żarówke stopu w ciągniku wymienił, takie kontrole to ja rozumiem a nie tylko mandaty wystawiać :)

Post Wysłano: 23 kwie 2015, 6:10
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: TGS 35.440

Druga nocka betonowanie zaliczona. 5 betoniarni i około 100 gruszek. Do tego 5 pomp i 3 awaryjne :)

Post Wysłano: 23 kwie 2015, 14:26
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Kontrola BAG bez kwita :p bidok nie mógł sprawdzić TC podczas jazdy bo leży, a nie wisi.

/mobil

Post Wysłano: 23 kwie 2015, 15:00
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Osobowy 😅

Dzień sukcesów :) Odebrane prawko po tych przygodach ze źle zamówionymi kategoriami :) Od ręki złapana praca na kraju :) Załadunki w browarze w Poznaniu :) Weekendy wolne :) W sobotę jadę dogadać się z szefem i podpisać papiery :) Moim wozidłem ma być Jelcz XF95 SSC 480 w automacie z firaną :) Koleś ma tylko 2 auta z czego jednym on jeździ więc może źle nie będzie :)

Post Wysłano: 23 kwie 2015, 15:08
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 3902780
Samochód: FH Erło 5

Czy potrzebuje pisać CMR robiąc kabotaż ale z przejazdem przez PL? Przykład: Załadowalem się dzisiaj w Berlinie, zrzutka na jutro w Pasewalku i moi łaskawcy pozwolili zjechać autem na bazę - zrobię 11h i rano pojadę się rozgruzić. Nawet jak se wypisze teraz cmra to iv tak będzie niepodbity, w tym wypadku będzie to ważny dokument?

Post Wysłano: 23 kwie 2015, 16:11
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Czy potrzebuje pisać CMR robiąc kabotaż ale z przejazdem przez PL? Przykład: Załadowalem się dzisiaj w Berlinie, zrzutka na jutro w Pasewalku i moi łaskawcy pozwolili zjechać autem na bazę - zrobię 11h i rano pojadę się rozgruzić. Nawet jak se wypisze teraz cmra to iv tak będzie niepodbity, w tym wypadku będzie to ważny dokument?

Z tego co mi wiadomo nie możesz wjechać z tym tematem do Polski. Napisz sobie CMRkę na jakieś słupa ze Szczecina, potem to samo na wyjazd a oryginalne papiery schowaj i po temacie.

Post Wysłano: 23 kwie 2015, 19:48
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: F90 19.362

Cytuj:
Kontrola BAG bez kwita :p bidok nie mógł sprawdzić TC podczas jazdy bo leży, a nie wisi.

/mobil

Eeeej no i kulturka bez mandatów i straszenia ?? Ja mialem szybe wymieniana i nowy TC slabo trzymal sie,opadł i generalnie to byl przy szybie ale mobilni BAG juz mieli zonka i mnie sciagneli to najpierw chcieli ticketa,odpowiedzialem ze nie mam bo nie mam takiej potrzeby skoro mam TC i on działa, wowczas zaczal podniesionym glosem mowic mi ze on mnie nie widzi, ze nadajnik schowalem itp itd 40 EURO !!! Ja mu grzecznie ze u mnie wszystko gra, zielonka lampa jest, pod bramkami pika to skad ja mam wiedziec ze ktos gdzies do kontroli mnie nie widzi, zmienił podejscie jak spytal sie co to za obiektyw jest obok na szybie?? "Wideorejestrator nagrywa obraz i dzwiek np nasza rozmowe teraz" to juz grzecznie mi wytlumaczyl zebym to przykleil porzadnie bo potem nastepni moga mnie sciagac i wyjasniac

ps. BŁAD GPS (04) nikogo nie interesował :mrgreen:

Post Wysłano: 23 kwie 2015, 20:42
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Spotkałem dzis 5 kierowcow z Czluchowa, czekali w Themasport na załadunek 3 tygodnie. Chlopaki mieli placone z kursu.

Post Wysłano: 23 kwie 2015, 20:45
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:

Eeeej no i kulturka bez mandatów i straszenia ??
Tak, ful wypas pełna kultura. Może dojrzał od razu kamerkę na szybie :lol:
Odbyłem także, wiszącą w powietrzu od tygodnia, rozmowę z szefem.
Jakiekolwiek porozumienie jest, nie muszę pakować teczek :P

Post Wysłano: 23 kwie 2015, 21:02
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Tandem

Cytuj:
Kiedys na Grabonosiu ekipa z "ERA" bawila sie w najlepsze
No to jestem spalony na forum :lol: pewnie łikenda stali w drodze na italsko :mrgreen:

Post Wysłano: 23 kwie 2015, 21:05
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: słaby!

sukces - dostałem bana na tesco :mrgreen:
porażka - jutro jadę pod schenkerem :lol:

Post Wysłano: 23 kwie 2015, 21:35

Użytkownik

Użytkownik

Krzychu z deszczu pod rynne :lol:

Post Wysłano: 23 kwie 2015, 21:35

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Spotkałem dzis 5 kierowcow z Czluchowa, czekali w Themasport na załadunek 3 tygodnie. Chlopaki mieli placone z kursu.
Jezeli sa to many to niezlego kitu ktos ci nawciskal, jestem w themasporcie 2 razy w tygodniu i widze ich dokladnie od 3 tygodni, tylko ze zapomnieli ci dodac ze robia kabotaz kontenerow przeszklonych gdzies po anglii. Jakims dziwnym trafem zawsze stoja zaladowani albo akurat sie laduja

Post Wysłano: 23 kwie 2015, 21:47

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Cytuj:
No co, no tygrys... :lol: Kontrola ITD w 18 minut nowy rekord zaliczony :mrgreen:
Jestem w głębokim :shock: że się da w takim tempie pracować w budżetówce. Protokół kontroli to pisali fachowcy :wink: . Moja średnia przy kontroli to nie mniej jak 45-55 min do odjazdu.
Cytuj:
sukces - dostałem bana na tesco :mrgreen:
porażka - jutro jadę pod schenkerem :lol:
Na panie to grubo poleciałeś :lol: . Mam takie pytanie czy ta zmiana ma coś wspólnego z usunięciem wszystkich filmów z Twojego konta na temat tej pracy :?: Jak chodzi o mnie to stado porażek galopuje w siną dal, tak się zastanawiam kiedy przyjdą te lepsze dni.

Post Wysłano: 23 kwie 2015, 22:17
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: słaby!

Cytuj:
Na panie to grubo poleciałeś :lol: . Mam takie pytanie czy ta zmiana ma coś wspólnego z usunięciem wszystkich filmów z Twojego konta na temat tej pracy :?:
no taka tam afera taśmowa wybuchła :mrgreen: filmów nie usunąłem a jedynie ukryłem. w poniedziałek mam jechać na jakieś spotkanie tam w tej sprawie i przy okazji postaram się by ban nie skończył się w tym dniu, bo ban na tesco to jak prezent :]

Post Wysłano: 24 kwie 2015, 0:17
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: MB

Cytuj:
Dzień sukcesów :) Odebrane prawko po tych przygodach ze źle zamówionymi kategoriami :) Od ręki złapana praca na kraju :) Załadunki w browarze w Poznaniu :) Weekendy wolne :) W sobotę jadę dogadać się z szefem i podpisać papiery :) Moim wozidłem ma być Jelcz XF95 SSC 480 w automacie z firaną :) Koleś ma tylko 2 auta z czego jednym on jeździ więc może źle nie będzie :)

Kompania to całkiem lajtowy temat, duża część strzałów to tak zwane kółka (odbiór opakowań w miejscach rozładunku czyli hurtowniach czy tam centrach dystrybucji), mój padre jak jeździł właśnie pod KP to zdarzało mu się być w tygodniu 2 albo 3 razy w domu między kursami, jak było mniej roboty to w poniedziałki wyruszał z domu i brał coś z browaru na wyjazd z majątku i do piątku kręcił się po kraju już pod jakąś inną robotą.

Mowa jest srebrem, a milczenie złotem...

Post Wysłano: 24 kwie 2015, 0:21
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Osobowy 😅

Cytuj:
Kompania to całkiem lajtowy temat, duża część strzałów to tak zwane kółka (odbiór opakowań w miejscach rozładunku czyli hurtowniach czy tam centrach dystrybucji), mój padre jak jeździł właśnie pod KP to zdarzało mu się być w tygodniu 2 albo 3 razy w domu między kursami, jak było mniej roboty to w poniedziałki wyruszał z domu i brał coś z browaru na wyjazd z majątku i do piątku kręcił się po kraju już pod jakąś inną robotą.
Koleś podobnie mówił ale jak szuka pracownika to czasem mógł słodzić :) Od poniedziałku jadę z nim na przyuczenie i jeśli stwierdzi, że jest wszystko ok to sam startuje Dużym Autem Farmerskim w trasę :) nawet już wiem jak to wygląda bo foty były wrzucone do ogłoszenia na olx :)

Post Wysłano: 24 kwie 2015, 0:28
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: TGL 12.250 tandem

Spotkałem dziś w Kaliszu BMW E36 4,0 V8 kompresor - 372KM :mrgreen: jak to brzmiało, jak to szło :twisted: :twisted: :twisted:

Strona 428 z 3556 [ Posty: 71108 ] Przejdź na stronę Poprzednia 1426 427 428 429 4303556 Następna