Wszystko fajne pięknie, ale r999 to według mnie rzecz zbędna. Owszem podoba mi się, ale robienie takich samochodów jak dla mnie nie ma sensu, kompletnie bezużyteczne , a samochód ma zarabiać......
Wszystko fajne pięknie, ale r999 to według mnie rzecz zbędna. Owszem podoba mi się, ale robienie takich samochodów jak dla mnie nie ma sensu, kompletnie bezużyteczne , a samochód ma zarabiać......
Ten samochód zarabia, tyle że inaczej:
1. Reklama dla firmy;
2. Wynajęcia na pokazy czy zloty.
GG: 0
hehe, a czemu ty się o to martwisz?? Svempa śpi spokojnie, podczas gdy ty takie wywody tu robisz. Skąd wiesz ile Svempa już przyrobił na tym aucie?? A jeśli nawet stracił to co?? Stać go.... a z tym "niecieszy" to bym się nie zgodził...
Posiada ktoś zdjęcie cacka svempy red pearl?? Chodzi mi o zdjęcia w większej rozdzielczości aby wydrukować je w formacie A3 lub A2. W sieci nic nie znalazłem. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam
Panowie może ma ktoś jakieś informację na temat tych czerwonych scani oprócz tego że to jakaś edytowana limicja i chodzi mi nie tylko o te ale również o te pomarańczowe i te blue sharki Pozdrawiam
Samochód: Man TGA XXL 18.430,Peugot Boxer 2.2
Cytuj:
Cytuj:
Mimo że Svempa stawia na mechanikę i lekki tuning optyczny to mi się podoba ale i tak nie jest to co on potrafi.
Zasłonili pół auta a Ty już oceny wystawiasz...
A pomyślałeś o tym że nie oceniam tej fotki tylko auto , wystarczająco jest pokazane żeby ocenić . I druga sprawa dużo zdjęć jest w internecie wystarczy poszukać.
_________________ Pilnie sprzedam zbiornik 250l aluminiowy seryjny od mana .
Zainteresowanych proszę o kontakt pw w celu dogadania się.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 2 gości