Cytuj:
Radhezz
masz dostęp do dowodu rejestracyjnego, chodzi mi o to co tam pisze w rubryczce "marka ",bo mam już dośc tego że kol "Arkadiusz Tasior jest ośmoieszany na innych forach/galeriach itp że tren samochód to jelcz a nie star...Przepraszam za OT . Zdrowych wesołych Poświąt
Właśnie... cóż długą przerwę miałem na forum i nie doczytałem, ale skoro temat został poruszony no to lecimy...
Tak, rzeczywiście oryginalnie w dowodzie była marka
Jelcz, a typ/model 008. Ale od wielu lat już nie jest, z powodu tępoty urzędniczej i w ogóle. Po prostu nie dało się wytłumaczyć np. na SKP że to jest w dowodzie Jelcz, a on patrzy i widzi Stara...
Na auto jest cała teczka papierów, opinii rzeczoznawców, etc. Wreszcie skończyło się na zmianie wpisu w dowodzie, bo w końcu ileż można się szarpać? Tzn. wpis w dowodzie aktualnie też jest zły, bo jest podane że auto to
GMB 2,5/8... Ręce opadają, ale takie przestawienie literek już wielkiej różnicy nie robi. Tak więc potwierdzam że auta karosowane w JZS wychodziły z fabryki pod marką Jelcz, bez względu na producenta podwozia.
Oświetlenie i nagłośnienie ostrzegawcze - montaż, naprawa, modyfikacje