Cytuj:
U mnie w firmie przyszło dziś pismo z prośbą o wyjaśnienie i wskazanie kierującego pojazdem który w dniu (podaje żeby zobrazować sytuacje) 30.08.11r jechał bez opłaty w sytuacji gdy na koncie Viatoll w dniu 29.08.11r jest zasilenie w kwocie 500zł
dotyczy to akurat mojej osoby i pamiętam że pomimo zasilenia box pikał po 4 razy ale ja nie bede stał i czekał aż ich system sie zregeneruje jak to wyjaśnił mi jakiś człowiek na infolini
z jednej strony pewnie sytuacja sie wyjaśni (mam taką nadzieje ) a z drugiej to dlaczego ot tak sobie z automatu ktoś wysyła pismo bez zapoznania sie z historią konta
takie rzeczy to tylko w Polsce
Miałem podobne przypadki, żeby nie skłamać w podobnym okresie. Pika, że żreć chce, doładowany za tysiaka, bez efektu. Telefon na infolinie - po długim oczekiwaniu pan przy telefonie stwierdził, żeby jechać , najważniejsze wg niego jest to, że na koncie rzeczywiście coś jest.. Zobaczymy
Dalej, ostatnio znowu zaczyna świrować, pokazuje niski stan konta a w rzeczywistości jest doładowany zawsze za min. kilkaset zł.