Cytuj:
Michał, znów mącisz wodę, choć w tym temacie jesteś od samego początku. Ty może stałeś obok Jelcza, ale nie wypowiadaj się, że nim byś wolał jeździć, bo chyba nie wiesz co piszesz. Ja np. wolałbym jeździć volvem i nie koniecznie nówką. Kolega tracker to chyba raczył przeczytać ostatnie posty tego tematu i nijak nie potrafi tego wszystkiego pozbierać w jedną całość aby zrozumieć. esesmix'owi puściły nerwy(i wcale mu się nie dziwię), bo napisaliśmy wielokrotnie, będzie okazja napisać o tej nowej pracy, póki co to mamy na to jeszcze czas, niektórzy chyba nie chcą i tego zrozumieć, zresztą tak naprawdę nie mamy żadnego obowiązku. Natarczywe teksty raczej zniechęcają do zwierzania się w tym temacie, tym bardziej miło mi będzie Was potrzymać w niepewności jeżeli ktoś nie potrafi czytać ze zrozumieniem.
Miałem okazje zasiąść w jelczu... Ale nie w tym rzecz... temat mnie nie dotyczy... wiadomo ze niektórych rzeczy nie powinno się zdradzać z czystej etyki zawodowej... Ale wystarczy powiedzieć ,, jeździmy mi pasuje jest ok..." a nie robić z tego przepychani słownej... Robić z tego wielką tajemnice... lub bać sie przyznać do błedu...
Nie mamy obowiazku... To ok napiszćie do moderatora niech zamknie temat i po sprawie...