hej

jestem nowa na tym forum...ale wydaje mi się ze przeczytałam go w miarę dokładnie

hm o co mi chodzi? uwielbiam jeździć samochodem ,wydaje mi się ze jestem dobrym kierowca - ale narazie mam tylko na B,( oczywiście czynnie go używam

, zastanawiam się nad zrobieniem prawa jazdy na ciężarówki.. Wiem jak wygląda życie kierowcy - ze ciągle w trasie ,niebezpieczne sytuacje i wogole przynajmniej starałam się zaznajomić z tymi minusami- faktycznie odstraszają...mimo wszystko coś mnie do tego jednak ciągnie i tu pojawia się moja może głupia prośba....chciałabym wybrać się w taka trasę - niestety lub stety max 2 dni jestem w stanie na to przeznaczyć. chciałabym zobaczyć jak to faktycznie wygląda w praktyce, niestety ta kategoria jest dość droga i nie wiem czy jest sens bym tak w ciemno próbowała. dlatego taka moja prośba:) czy jest ktoś kto mógłby faktycznie mnie zabrać w taka trasę ?:) byłabym wdzięczna bo naprawdę wydaje mi się ze coraz bardziej o takim czymś marze , dziękuje i mam nadzieje ze się ktoś odezwie:)
aha! jestem ogólnie z woj małopolskiego...wiec chyba najłatwiej by było stąd jakoś przejazdem;)
mam nadzieje ze się ktoś odezwie,zależy mi;)
pozdrawiam
a zostawiam maila :
kobietka271@poczta.fm