Ja z Pomorskiego. U nas każdy rozmiar oprócz 1,20 idzie albo grube albo cienkie zależy kto jakie chce. No a brzoza to idzie na Kwidzyn przeważnie 2,50 no i 1,20 opał. Tylko sosna jest cięta na wszystkie rozmiary.
U nas przeważnie to wszystko na składnice idzie a potem do indywidualnych kientów no czasem tartaki chcą np, 1.27m albo 2,46 itp a jak inne wymiary to biorą tartaczki i sobie je tną na różne wymiary.
_________________ B
B+E
C
C+E
W PRZECIĄGU PÓŁ ROKU ;D
GG: 0
Samochód: man
hej mam problem z ławą na aucie poprostu rozsuwa mi sie jedna strona niewiem siłownik nie trzyma albo cos sie zepsuło daje foto moze ktos juz mial cos podobnego ława jest z huttnera wysyłam link
GG: 0
Samochód: man
TAK NA FOTO DAŁEM PRZYKŁADOWA DOLL a ja mam huttner nie wiem co sie dziej bo normalnie sie wsuwa i wysuwa jedna i druga strona, tylko jedna strona jak naładuje drzewa to nie trzyma sie i wysuwa, jak sie wsunie to coś powinno ja trzymać chyba??? może ktoś robił już coś podobnego?
kolego najprawdopodobniej ci się ślizgi wyrobiły (mosiężne blachy przykręcone od spodu) to jest pierwsza możliwa przyczyna, druga to tulejki powybijane masz tam na tym tzw. piesku który trzyma kłonice..... w tych kłonicach jest siłownik pneumatyczny który nie trzyma kłonic tylko i wyłącznie wysuwa i wsuwa je.... trzyma je ten piesek...
koledzy mam taki problem....
mam przyczepę Glogger do przewozu dłużycy, ma centralne smarowanie tylko nie moge znaleźć zbiornika aby go uzupełnić....
moze ktoś pomoże???????
za 160 tys mam scanie z 2003r + przyczepa.
za takie volvo nie dalibyśmy nawet 100 tyś, bez urazy, takie jest życie
nasz steyr poszedł za 30tys (500tys przebiegu 2 lata pod drzewem) 1996rok. z tym ze był na jednym moście.
za 160 tys mam scanie z 2003r + przyczepa.
za takie volvo nie dalibyśmy nawet 100 tyś, bez urazy, takie jest życie
nasz steyr poszedł za 30tys (500tys przebiegu 2 lata pod drzewem) 1996rok. z tym ze był na jednym moście.
.. To już ty tak uwazasz . Za auto za duzo dalismy jak było nowe ,zeby teraz sprzedać je za psie pieniadze.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 0 gości