[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Montaż ogrzewania postojowego do samochodu osobowego. - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 1 z 1 [ Posty: 10 ]
Autor
Wiadomość

Chciałbym zamontować ogrzewanie postojowe w swoim aucie (popularnie zwane Webasto :> ). Jaki jest tego koszt, czy dużo z tym kłopotu i gdzie ewentualnie we Wrocławiu można to zrobić?

Użytkownik

Użytkownik

GG: 10095414

Fiu, fiu popłyniesz z kasą. Jak chciałem zeszłej zimy zakładać Ebesprachera (nowego) to mi zaśpiewali 4 tysiaki. Na allegro szukałem to ceny zaczynają się od 2000 zeta bodajże, ale lepiej sprawdź bo mogę się mylić. Jeszcze pytanie czy benzyna czy diesel? Benzyna chyba tańsza o ile pamiętam.
Jak znajdziesz dobrego montera to ci w mig założy, myśle że w jednym dniu powinien sie zmieścić.
Niestety mieszkam na pomorzu więc nie pomogę, ale Cyryl chyba z Wrocka to popytaj, na pewno jak im siądzie webasto to mają gdzie naprawić.

E - jest
D - jest
kurs na przewóz rzeczy jest buahaha :P

Silnik benzynowy. Na razie robię rozeznanie, ale jeżeli to tyle kosztuje, to hoho...

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Jankowski u Chomy w Pietrzykowicach - drogi, ale solidny,
Sakowicz na ul. Rakowej - tańszy.

Użytkownik

Użytkownik

GG: 10095414

Cytuj:
Silnik benzynowy. Na razie robię rozeznanie, ale jeżeli to tyle kosztuje, to hoho...

Poszukaj na allegro na pewno cos znajdziesz.

Edit.

Jak cie poraziła cena to może to, ale na moje to jest jakiś badziew :/

http://moto.allegro.pl/item880429838_we ... wnica.html

E - jest
D - jest
kurs na przewóz rzeczy jest buahaha :P

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 31115452
Samochód: SCANIA R420

Ja mogę ci polecić dobrego fachowca od webasta ale do niego masz trochę daleko. Ma on zakład na Poczesnej jak leci się od Częstochowy do Dąbrowy Górniczej. Jest dobry w tym fachu i szczerze przyznam że z naprawą ( nie wiem jak z montażem) na prawdę poszło mu szybko :) nie wiem jak u niego z cenami ale osobiście mogę wam go polecić. 8)

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
...Ma on zakład na Poczesnej jak leci się od Częstochowy do Dąbrowy Górniczej...
montował on ogrzewanie w samochodzie którym jeździłe jakieś 14 lat temu WOX 6888.

Cytuj:
Jak cie poraziła cena to może to, ale na moje to jest jakiś badziew :/

http://moto.allegro.pl/item880429838_we ... wnica.html
Suszarkę do włosów mam w domu :mrgreen:

Jeżeli już bym się decydował, to założył bym coś dobrego za rozsądne pieniążki. Na razie, jak pisałem, robię rozeznanie.

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0

ja mam w swoim starym golfie MK2 webasto firmowe. niestety nie działa. a szkoda... kiedys musze podjechac gdzies na serwis od ogrzewania postojowego i zobaczy czy mogą cos z tym zrobic

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0

Mam numer do gościa który sie tym trudni ale z podkarpacia (Tarnobrzeg)

„Kochaj szefa swego mogłeś trafić na mojego”

Strona 1 z 1 [ Posty: 10 ]