Przedstawie wam moją traskę z dnia 06.02.2009r. w Piątek
Auto to Scania 124L 400 + Wywrotka (firma MaDo)
Więc wyjechaliśmy o godzinie 5.50 i najpierw się udaliśmy do Tomaszowa Mazowieckiego na ul. Milenijna po glinę. Załadowali nas i po drodze wzięliśmy operatora ładowarki i pojechaliśmy z nim do Zubek Dużych. Tam właśnie operator Koparki/ Ładowarki został a my wywaliliśmy tą glinę a on załadował nas żwirem. Następnie pojechaliśmy do firmy Frito Lay do Grodziska Mazowieckiego (przy firmie transportowej Dartom (mają tam sporo starych naczep na sprzedaż )) wysypaliśmy tam piach a oni załadowali nam glinę którą wywozimy do firmy Jopek do Radziejowic (zasypują tą gliną staw ) i na pusto znowu udaliśmy się do Zubek Dużych gdzie załadowano nas piachem. I dalej to już tak w kółko niem co pisać
Ten piach do Grodziska Mazowieckiego
z Grodziska Mazowieckiego Glinę do Radziejowic i na pusto znowu do Zubek Dużych a z tamtąd piach i piach do Grodziska a z Grodziska znowu glinę do Radziejowic. I z Radziejowic już na pusto wracamy na bazę w domu godz. 16.00
Mogę jeszcze napisać że warunki w tej porze roku są bardzo trudne. Bardzo łatwo się zakopać w tej glinie ale na szczęście nam się tego dnia nie przytrafiło. I wiadomo w takich warunkach trzeba mieć ze sobą gumowce
Nie lubie za bardzo opisywać, ale napisałem tylko tyle
No, no trasa fajna. Takie wahadełka są najlepsze.
W wakacje, to tylko wypatrywać Cię kolego, jak będziesz woził piach na budowę oddzielnego magazynu Fresh Logistics ("wizawi" Raben).
Pozdrawiam i życzę szerokości.
Niestety to jest jedna część. Ale jak jeszcze kiedy się wybiore z wujkiem w traskę to napewno porobie fotki i opiszę ją na forum.
A co do warunków to naprawde bardzo trudne są, najważniejsza rzecz która musi być w aucie to linka bo łatwo sie zakopać w glinie
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 0 gości