Jak by była taka możliwość też bym się zabrał? jestem z Rzeszowa;D jeżeli nie to pewnie pojade swoim także 3miejsca wolne...
_________________ W Naszym Fachu Nie Ma Strachu
Jedni marzą o pięknym domu, drudzy o dobrym aucie, trzeci o podróżach, czwarty o pieniądzach kolejni o pracy dającej przyjemność.
Ja te marzenia zawieram w byciu międzynarodowym kierowcom Daf-a XF105 SSC ;D
Pan Dutkowski zawita do Krakowa najprawdopodoniej w sobote. Wyjazd jeszcze nie wiem do konca kiedy, pare browarkow bedzie wypadalo wychylic, ale zwazywszy na to ze w pon mam egzamin z mikroekonomii na niedziele i na parade zapewnie nie zostane.
Uwaga Pytanie
Jakimi autobusami mozna dojechac na plac i jak one chodza po 21-22? Testował ktoś? Moze jakis nocny na Kraków Główny?
W krakowie tak pi*drzwi od ktorej nocne linie zaczynaja kursowac?
Nocne zaczynają kursować od 0.00 . Do dworca z lotniska Czyżyny można dostać sie linia 608 i 618 z przystanku Wiślicka . A na dniu z okolic dworca głównego najlepiej dojechać 129,152,501,502.
_________________ ZoltaN M*A*NPOWER
... "Jeżdżę szybko gdyż lubię zapie....ać" ...
... "Biere każde auto z boku, nikt dziś do mnie nie ma szans" ...
Z "autostrady" cały czas jak na Wawę, a potem zamiast skręcać na DK7 (za wiaduktem kolejowym) to prosto i za kilkaset (może trochę więcej) masz po prawej lotnisko.
Może ktoś dokładniej wyjaśni...
Koledzy.. Powie mi ktoś jak dojechać na to lotnisko?
Pojadę A4 od strony Katowic.
Dokładnie tak jak powiedział Sosna.. Kieruj sie z A4 na DK7, następnie kieruj się na drogę nr 79, po przejechaniu ronda Polsadu, kilkaset metrów i po prawej stronie szukasz wjazdu, który zapewne będzie oznakowany
GG: 0
Samochód: Opel Zafira 2.0 DTi
nocne w Krakowie są ogólnie spoko, jakby ktoś potrzebował to mogę zaprowadzic na przystanek tyle że jeśli się ktoś spóźni na jeden, to następny dopiero za godzine : (
Też tak myślałem, ale to raczej musiałby wziąć ktoś z samego Krakowa, bo ja np. jak bym miał się tłuc z grillem to sorry, ew. można na jakimś CPN'ie kupić za 15 złotych jakiegoś
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Ktos z Krakowa albo ktos, kto przyjedzie fura A jezeli nie to popieram idee taniego grilla z CPN-u Mozna tez rozejrzec sie w hipermarkecie, o ile pamietam to niedaleko terenu zlotu cos takiego jest
_________________ Już odlatuję, wszystko mi jedno gdzie...
Niech ktoś spróbuje na chmurze złapać mnie!
Ja 100% pewność na niedziele i 70 na sobotę 609-219-595 mój numer telefonu. Ubiór jak na każdym zlocie Obowiązkowy kapelusz no i "firmowa" koszulka. Do zobaczenia!
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 2 gości