itam jestem zapisany na kurs wozka widłowego... cena 399zł w środę zaczynam lecz mam wahania ponieważ jest to kurs bez UDT a w ultoce pisze
Wszystkie typy wózków:
Spalinowe
Gazowe
Elektryczny
Wydajemy certyfikat w jezyki polskim i angielskim ważny bezterminowo
Wydajemy uprawnienia na wózki widłowe spalinowe, gazowe i elektryczne w formie zaświadczenia i legitymacji ze zdjęciem w języku polskim i angielskim (na życzenie w języku niemieckim). Dokumenty wydawane są bezterminowo!
Uprawnienia są honorowane na terenie Polski i Unii Europejskiej.
i tu rodzi się pytanie czy nie wymiksowac się z tego ponieważ poczytałem w necie i jak nie ma się UDT to za granicą nie mozna pracowac tylko na terytorium RP i do tego nie każdy pracodawca przyjmię ponieważ jak ktoś nie ma UDT to musi pracodawać dać jakieś imienne pozwolenie
to dla czego piszą ,że wydają certyfikat w języku polskim i angielskim
Problem jest taki,że zrobiłem błąd bo już w poniedziałek jest pierwszy dzień kursu dostałem smsa i kumpel też...
2 dni temu dzwoniłem i pytałem się.. o UDT u nich powiedzieli oni nie robią z UDT,ale babka mówi nie dużo firm wymaga UDT i ja powiedziałem
no dobrze to zapisać bo skoro nie dużo firm wymaga... wczoraj każdy dostał smsa by potwierdzić telefonicznie ze w poniedziałek będzie.Każdy z nas potwierdził... do tego.. my jestesmy z pewnej miejscowości... i zrobili kurs tak byśmy nie mieli daleko.Jest to firma działająca w wielu województwach... i np gdyby nie my dwoje to kurs były 20km od nas... bo ogólnie nas dwóch ja i kumpel i taki koleś z mojej miejscowości... i co ja teraz zadzwonię i powiem jednak rezygnuje? jak tydzień trzeba było czekać aż grupa się uzbiera i dopiero kurs ruszy... i na dodatek 2 dni temu zgodziłęm się ze bez UDT bo tak do końca nie wiedziałem co to jest a Pani jeszcze powiedziała,że mało firm tego wymaga więc lajt..
i teraz nie ma za bardzo odwrotu... jak się wymiksuje...specialnie zrobili kurs 5km od mojej miejscowości.. ludzie niby są już uzbierani skoro grupa jest i co teraz