[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 3078 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 3078 z 3555 [ Posty: 71093 ] Przejdź na stronę Poprzednia 13076 3077 3078 3079 30803555 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 22 gru 2020, 22:46
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Stralis II 6x2

Cytuj:
Przez sytuacje w Dover zmalała ilośc wanien w Kieleckim ? fury od ROMANO nie zjechały ? :lol:
Kieras ręki zaciera, bo somsiody nie pozjezdzajo i dorobi bieronc ichny frachta na wanieny :mrgreen:
Już nie raz widzialem na takim kiprze towar na paletach, ino sie narobic (czasem) trza przy rozgruzce.

Post Wysłano: 22 gru 2020, 23:22

Cytuj:
Ten Kielecki As to nie czasem Igor z Kielc z dawnego BTC Forum? :D
A co do Żabiej to nie byłem, ale odwiedziłem już kilka firm, do których strach było jechać jak się wcześniej o nich nasłuchało. A zawsze szło elegancko albo chociaż w miarę. Miałem farta czy zwykle pier**lenie osób, które się może spóźniły, może rżnęły cwaniaka, a może jeszcze na co innego trafiły? :]
Ja też się na słuchałem i jakimś dziwnym trafem [wycenzurowano] 29h w Radomsku w tym tygodniu. :D

Post Wysłano: 22 gru 2020, 23:41

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Miałem farta czy zwykle pier**lenie osób, które się może spóźniły, może rżnęły cwaniaka, a może jeszcze na co innego trafiły? :]
Kwestia nastawienia. Jak mówili że stoi się po dwie doby, tak po 24h wyjechałeś szczęśliwy :D
Cytuj:
Już nie raz widzialem na takim kiprze towar na paletach, ino sie narobic (czasem) trza przy rozgruzce.
Gość do marketu regularnie płytki woził wanną. Koń do góry na poduszkach, paleciakiem na koniec naczepy i odbierali wózkiem.
W sumie nie szło to gorzej niż z jakiejś izotermy.

Post Wysłano: 23 gru 2020, 0:17
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: DAF XF105.410

Co on gupi? A od czego siłownik na przodzie? :D papiery w łapę, kiper w górę i pędzel.

Najczęściej te historie jaka to patologia jest piszą, ludzie, co się spóźnili, cwaniakowali i darli ryja. A potem to najlepiej obsmarować jak to tam źle. Chociaż po części jest duże ziarno prawdy.

Ex Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#BigosLover

Post Wysłano: 23 gru 2020, 0:54
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: F90 19.362

Kielecki AS to słynny Igor, zawodnik z górnej półki :D

Post Wysłano: 23 gru 2020, 0:55
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Ferrari

Dużo wywrotek z młynów jeździ w kółkach w jedną stronę mąka na paletach w drugą zboże.
Niemieckie Guse (bardzo dużo Polaków tam pracuje) wozi normalnie pelety, najczęściej napoje po centrach dystrybucyjnych, ale oni podłogi stosunkowo nisko mają w tych naczepach więc rampa się rozkłada.
Ja jeździłem kiedyś ze złomiarą Bodex to miała proste ściany i wchodziło 21 epal.

Nie wiem kto to jest ten cały AS, ale ja to mam alergię na takich figo-fago/rafa-fafa kolesi. Kielecki majonez...

Post Wysłano: 23 gru 2020, 8:52

Apropo Dover/Calais to niestety tak się kończy bycie wysr*nym na każdą złotówkę raz do roku. Jazda do oporu przed świętami. Nawet jak ktoś musi się z czegoś wywiązać to można było płynąć długimi do Holandii.
W firmie której pracowałem 10 aut lata tylko uk/irl i wszyscy szczęśliwie skończyli robotę w tamtym tygodniu. I jak nigdy wszystkich puszczali już do Holandii długimi żeby nie ryzykować nawet jak mieli nie po drodze.
Święta są co roku i zawsze jest z promami jazda jak walą osobowki na święta do pl a teraz brexit to można było się domyśleć że coś się odpie*** na koniec.
Tak czy inaczej współczuję świat w kabinie. Trauma niezła.

Post Wysłano: 23 gru 2020, 9:29

Ale nie każdemu długi prom pasuje to raz, dwa ilość miejsc jest ograniczona i tak już ostatnio było o nie ciężko.

Takie kibla z promami nigdy nie było, zazwyczaj miałem jakieś auto wracające już na pusto z Anglii na sam koniec to najczęściej od strzała się wjeżdżało na prom. Bo śmiechem żartem na pociągu były większe kolejki.

Post Wysłano: 23 gru 2020, 10:17
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1

Ja w czwartek rano robiłem booking to na piątek rank na miękko dostałem OK na Harwich - Hoek.

Post Wysłano: 23 gru 2020, 11:10
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
jaki celebryta czy inny adarowiec?

Post Wysłano: 23 gru 2020, 12:07

Cytuj:
Ja w czwartek rano robiłem booking to na piątek rank na miękko dostałem OK na Harwich - Hoek.
W piątek to już i pociąg w miarę normalnie szedł, w sobotę pusty terminal praktycznie.

Post Wysłano: 23 gru 2020, 13:58
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Cytuj:
jaki celebryta czy inny adarowiec?
Celebrytami to my byli 15 lat temu jak na Master Trucka jezdzilismy i Trakerskie Spotkania :lol: , stara ekipa bywalców na zlotach, Kielce wtedy bujały sie biało-niebieskim 95XF

Post Wysłano: 23 gru 2020, 14:09
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 2487564

Cytuj:
Kielce wtedy bujały sie biało-niebieskim 95XF
3-4 miesiące temu jeszcze mijałem kuzyna Igora w okolicach Żywca. Nadal z żółto-niebieską naczepą jeździ.

Post Wysłano: 23 gru 2020, 14:20

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Daf 106

Nazywanie tych kierowców czy firm, które wysłali tam swoich kierowców co pojechali na Anglie idiotami, jest bezcelewe. Skoro cały rok jeździli i wozili towary dla swoich stałych klientów, to czemu teraz mieli tego nie zrobić? Jeśli nie pojedzie Andrzej, to pojedzie Zdzichu i kółko się zamyka.

Post Wysłano: 23 gru 2020, 14:51

Użytkownik

Użytkownik

Tez w tym roku widziałem tego Dafa i zakoczony byłem, że jeszcze nie w Afryce. Ale może to i dobrze.

Post Wysłano: 23 gru 2020, 16:43
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Tak, DAF caly czas w tych samych rękach jeździ między Kielcami a Śląskiem 8)

Post Wysłano: 23 gru 2020, 17:34
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 2487564

A co z drugim dafem? Biało-czerwonym SSC, odkupiony był z Pestanpolu jak dobrze kojarzę?

Post Wysłano: 23 gru 2020, 22:09
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

A to tego białego Fafa z niebieskimi wstawkami pamiętam! W tym roku chyba nawet dwa razy go widziałem na szlaku.
Szkoda, że się nie da już zebrać tych wszystkich starych ekip w jednym miejscu.

Post Wysłano: 24 gru 2020, 11:06
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: DAF XF105.410

Cytuj:
Tak, DAF caly czas w tych samych rękach jeździ między Kielcami a Śląskiem 8)
Wiesz ile ta 95tka ma nakręcone? Bo dwa melony to myślę, że już dawno tylko ile jeszcze po nich?

Ex Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#BigosLover

Post Wysłano: 24 gru 2020, 11:20
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 997
Samochód: 1948

WZAJEMNIE DLA WAS KOLEDZY!

Strona 3078 z 3555 [ Posty: 71093 ] Przejdź na stronę Poprzednia 13076 3077 3078 3079 30803555 Następna