Strona 3556 z 3556 [ Posty: 71115 ] Przejdź na stronę Poprzednia 13552 3553 3554 3555 3556
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 09 lip 2025, 22:59

Użytkownik

Użytkownik

Mój asior dzisiaj wyrwał nadkola w koniu odjeżdżając od rampy,oczywiście nie jego wina bo go pracownik poganiał i nie mógł nabić powietrza do końca więc wyrwało jak ruszył. Kurtyna 8)

Post Wysłano: 09 lip 2025, 23:53
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Volvo FM9 Volvo fl6 11

co to za auto że na odbojach nadkola wyrywa?

Post Wysłano: 10 lip 2025, 2:29

Użytkownik

Użytkownik

Każde o ile to mega i nie masz powietrza w poduszkach. :D Uprzedzając pytania, przepinał się i biednemu nie chciało się odwiesić nadkoli na uchwyt za kabiną. :U

Post Wysłano: 10 lip 2025, 17:28
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 997
Samochód: 1948

pany! Szlak kontenerowy Szczecin-Hamburg to tam otwarte wszystko? Z 11 na Prenzlau dopiero za skrzyżowaniem 11-20 się zjeżdżało? Dobrze pamiętam?

Post Wysłano: 10 lip 2025, 21:26
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Mój asior dzisiaj wyrwał nadkola w koniu odjeżdżając od rampy,oczywiście nie jego wina bo go pracownik poganiał i nie mógł nabić powietrza do końca więc wyrwało jak ruszył. Kurtyna 8)
Eee... słabo. Mam 62 zestawy w ciągłym ruchu, w tym jest 36 naczep Schmitz. Co tydzień na zachód wyjeżdża po 5-10 odbojów, tak urywają pod rampami. Już mam stałe zlecenie u dostawcy, bo zbrzydło dzwonić 8)

Post Wysłano: 10 lip 2025, 22:11

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Scania S450

Cytuj:
pany! Szlak kontenerowy Szczecin-Hamburg to tam otwarte wszystko? Z 11 na Prenzlau dopiero za skrzyżowaniem 11-20 się zjeżdżało? Dobrze pamiętam?
11 idzie na odcięciu, Kiełbasa bez zatrzymania na kontroli. Jechałem tam tydzień temu. Jak mówisz, na Prenzlau za zjazdem na 20.

Panowie, po urlopie w poniedziałek lecę pierwszy raz na Rumunie (okolice Ruse). Opłaty to tam jest winieta? Na co uważać? Będę wdzięczny za wskazówki.

Post Wysłano: 10 lip 2025, 22:57
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Toyota Corolla

@Jacoo, a on wiedział że ma 12 biegów? Może chłop nie wiedział że może dalej jak 10 wrzucić? :lol: Tak jak kiedyś pisałem, jak bym miał takich kierowców mieć w swoim kołchozie to zamknął bym to w pisdu i wyjechał w Bieszczady :D

Post Wysłano: wczoraj, 21:07
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
(...), jak bym miał takich kierowców mieć w swoim kołchozie to zamknął bym to w pisdu i wyjechał w Bieszczady :D
To nie moje, ja tu tylko sprzątam to, co Majkele nawywijają. 8)
Śmiejemy się już, że to agenci GRU. Taki zwykły Majkel nie mógłby się tak zachowywać. 8)
Majkel wczoraj wpadł na załadunek na 4:15, mając jeszcze 2.5 godziny czasu pracy. Zrobił sobie przerwę 45 minut, po czym poszedł zarejestrować się. Na przerwie nie można tego zrobić... W połowie załadunku poinformował zaladowcę, że czas pracy się kończy i on wróci załadować resztę towaru rano... Jak powiedział tak też zrobił :lol:

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: F90 19.362

Teraz na tiktoku jest pełno kierowców "trenerów" którzy nagrywają jak należy się szanować. No i wielu tak się szanuje :D

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Toyota Corolla

@jacoo. Wiem, wiem. A że firma duża to szefostwo pewnie ma to w nosie.
@kermiter. Jeden z powodów dlaczego nie mam tik toka :mrgreen:

Post Wysłano: dzisiaj, 10:41

Użytkownik

Użytkownik

U nas też jest bardzo dużo zestawów i naprawdę, nigdy nie słyszałem o takich przypadkach jak tu nieraz opisujecie.

Post Wysłano: dzisiaj, 13:14
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 772271

Należy się cieszyć że w ogóle poszedł się zameldować. U nas byli tacy co gdy na piątek mieli zadanie rozładować umyć załadować to podjeżdżali o 8 pod rozładunek i do spania. Po kilku h sciemniania że nie wiedzą dlaczego dalej czekają było już za późno by wykonać plan.

Post Wysłano: dzisiaj, 14:21

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Volvo FH

Płacenie "dniufffki" rodzi taką patologię. Koleś przychodzi do pracy jako kierowca, ale nie chce mu się jeździć, woli łapać dniówki.
Awantura za 3, 2, 1...
:D

Ps. Chciałbym dowiedzieć się kto i dlaczego usunął moje posty z tematu o oponach, w którym prowadziłem rzeczową i merytoryczną dyskusję z Pneumusiem na temat jaki z niego wsiowy cfaniak, rzeźnik i naciągacz, o mocno mglistym pojęciu na temat opon, za to mający dramatycznie przerośnięte ego :D .
Już powoli przekonywał się do mojej opinii :mrgreen: , a tu ktoś wystrzelił to w kosmos.
Więc ponawiam pytanie: kto i dlaczego?
Tak w ogóle to jako naganiacz, płatny forumowy troll, opłacany zadymiarz, pragnę poinformować że nie oddam kasy z przedpłaty za te posty.

Kania to ch uuu j!!! 8)

Post Wysłano: dzisiaj, 16:29

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Płacenie "dniufffki" rodzi taką patologię. Koleś przychodzi do pracy jako kierowca, ale nie chce mu się jeździć, woli łapać dniówki.
Awantura za 3, 2, 1...
:D
Masz rację, bo wszystko jest DLA LUDZI. Ale niektórzy spod pługa oderwani i potem cierpi reszta. Gdyby każdy wykonywał pracę rzetelnie, sumiennie, przykładał się do pracy, to temat dniówek byłby napewno lżejszy. Ale jak przyjdzie taki debil, leży kij wie po co i dlaczego pół dnia (jakby to było coś przyjemnego), a potem wychodzą kwiatki, plan niewykonany, firma cierpi, reputacja itp. itd. Chociaż nie jestem prywaciarzem, firmy nie mam, ale nie potrafię zrozumieć myślenia niektórych bezmózgów... Logiczne jest, że jeżeli ja nie zarobię, to firma też nie zarobi. Jak firma nie zarobi, to słabiej prosperuje, pojawiają się różne problemy (potem pretensje, bo nie każe mi jeździć A2 tylko starą 92). Jeden z drugim tylko patrzy czym szef jeździ, czy czasami działki nie kupił... Mentalność ludzi jest chora. Ja tam się akurat cieszę, gdy widzę że firma się rozwija, idzie do przodu. Wtedy chociaż wiadomo, że człowiek może mieć spokojną głowę, że nikt nie ogłosi upadłości za 3 miesiące i pójdziesz do domu bez pieniędzy.

Post Wysłano: dzisiaj, 17:33
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 38530901
Samochód: Iveco

Zawyze lekko lvl.
Tam gdzie jeżdżę ostatnio przyszła fala dziadiksów że swoimi trokami i tu jest kabaret.

Jeden wogle nie umie w kraj, tam gdzie mu każą jechać są zakazy, remonty, wiadukty itp, tylko eska i autostrada, do tego ma wyciszony tel od 21 do 10, 11 rano, aż sie księciu wyśpi.
Kolejny z Wrocławia do Gdyni chciał przez Łódź jeździć.... A w pierwszy dzień kazał spierlalala spedytorowi zaznaczył, że on jeździ od 8 rano maks do 21. Żadne nocki!
Ot taki wierzchołek góry lodowej.

Edit:
Na mnie się kiero nie patrz.
Po ostatniej aferze tutaj, nie usuwam postów xD oprócz spamu.
Niech się przyzna, który tam się dał ulizać pneumusiowi.

Strona 3556 z 3556 [ Posty: 71115 ] Przejdź na stronę Poprzednia 13552 3553 3554 3555 3556