Używa ktoś, dostępnych np. na aledrogo, kasowników błędów do ciężarówek? Faktycznie takie urządzenia działają w razie usterki układu SCR i ograniczenie mocy/prędkości?
_________________ Hello boss! Majkel... Uśmiech Paryża 420dci, Ferrari Stralis 450, Robur MP2 1841, JelczNL 106 460, Kania R 450, Kania NG R 450, Iveco Stralis MY16 480 ...
Używa ktoś, dostępnych np. na aledrogo, kasowników błędów do ciężarówek? Faktycznie takie urządzenia działają w razie usterki układu SCR i ograniczenie mocy/prędkości?
Kania e6 również działa.
_________________ "Ja to jestem tradycjonalista,wolałbym rzepa zapiąć niż jakieś promy wbijać' -Król Dystrybucji 2019
Samochód: Ferrari
Przerobiłem chyba wszystko co pachnie do samochodu łącznie z oryginalnymi Poppy i puszkami CaliforniaScents, ale dzisiaj na Iłowej trafiło się coś co mi od razu przypadło do gustu. Zobaczymy jak z trwałością. Niby to AXE i niby nawet Unilever się do tego przyznaje, więc jak za dwie dyszki jest dobrze.
_________________ Czy jadę bezpiecznie? - Zadzwoń gdzie chcesz.
Rav94: Zgadza się. A żeby to zrobić trzeba podnieś kabinę odkręcić nakładkę zderzaka pod stopniem żeby odkręcić nakładkę pod reflektorem, odkręcić stopień w atrapie i atrapę i jeszcze ramkę reflektora i już możemy odkręcać narożnik gdyby tylko połowa śrub niestała okoniem przy tym. Jakby wkręty były niezardzewiałe to może by i nie trzeba było tyle odkręcać. Przy okazji wymieniłem sobie reflektory i tu też ciekawostka potrzeba odkręcić zbiorniczek spryskiwaczy ale żeby go wyjąć potrzeba odkręcić mały zbiornik powietrza przy osuszaczu a do wymiany reflektorów potrzebne są dwie osoby ponieważ wtyczki są skręcane 4 srubami z nakrętkami po drugiej stronie okulara
Jeśli Ci to nie przeszkadza można dać wkręty na bezczela od zewnątrz. W naszej FMce tak jest zrobione. Kierowca taki as, że w ciągu tygodnia obydwa pourywał i szef się wkurzył. Kupił czarne, nawet nie malował i przykręcił od zewnątrz. Miał nosa bo niedługo później znowu o coś zahaczył