[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 3045 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Kiedyś, w drodze na urlop osobówką do Chorwacji zostawiłem portfel na dachu auta po wykupie winiety na Węgry. Dowiedziałem się o tym na granicy Wegiersko- Chorwackiej. Nie wpuścili mnie, trzeba było odbębnić weekend w Budapeszcie, w poniedziałek odwiedzić ambasadę, wyrobić paszport tymczasowy i można było jechać dalej na południe. Razem ze znajomymi, którzy z nami jechali, mamy na długo co wspominać. Ogólnie nie polecam
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
IKEA Szczecin Białowieska 2 mam takie coś podane, godziny z d... i będę potrzebował jak najszybciej/najbliżej później stanąć na pauzę, ktoś coś podpowie?
@Marecki dzięki, widziałęm że tam coś jest ale czy nie gania nikt bo czasami lubią? jak bedę miał stać cały dzień Swoja drogą to jak to na ikea jest ściągają wcześniej czy sztywno awizo?
@Marecki dzięki, widziałęm że tam coś jest ale czy nie gania nikt bo czasami lubią? jak bedę miał stać cały dzień Swoja drogą to jak to na ikea jest ściągają wcześniej czy sztywno awizo?
W szczecińskiej ikei auta nie miałem, ale na innych szło się dogadać, żeby wzięli przed czasem. Tylko po prostu musieli mieć luz w tym czasie, jak nie było aut to bez problemu.
Użytkownicy przeglądający to forum: LKV Tomek i 3 gości