[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 2935 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Samochód: Duży
Ja z naszego rynku to najbardziej lubię zielony Okocim.Perła,Namysłów,Leżajsk też są dla mnie ok,z tych bardziej zagranicznych to najbardziej mi smakuje Grolsch,San Miguel czy Peroni.
_________________ Fan Transportu
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...
Samochód: XF 105.460
Cytuj:
Na A1 w Toruniu korki na bramkach większe jak we wakacje... Tragedia, ludzi porypało, w stronę Gdańska same SK i KR
Jechałem wczoraj do Karwii i korków jakiś dużych nie widziałem...
Cytuj:
Nie wspomnę, że co drugi w kempingiem.
W Bielsku Białej (SB) to chyba wszystkie wypożyczalnie są puste
A z drugiej strony, to podobno nad morzem nie chcą Ślązaków, z powodu Koronaświruska i odmawiają rezerwacji na kwatery
Nie chce nikomu burzyć światopoglądu, ale podejrzewam, że na Śląsku jest tyle samo chorych co gdzie indziej (zwłaszcza w dużych miastach). Różnica polega na tym, że tysiące, czy dziesiątki tysięcy ludzi zaczęli badać przesiewowo, stąd takie wyniki. Natomiast większość górników przechodzi to bezobjawowo, więc gdyby im nie zrobili testu, to nikt by nie wiedział o ich zakażeniu. Jakby wyłapali całe blokowiska na obowiązkowe testy, to liczba zakażeń w tamtym rejonie też pewnie wyglądałaby zdecydowanie inaczej.
Samochód: orange i grafitowy
SergiejTG - w warszawie nie boją się górników - strach przed nimi obleciał sasina, morawieckiego,kaczyńskiego, terleckiego,witek,dudę oraz wielu innych których nie wymieniłem.
_________________ nie cytuję postów innych użytkowników
Chyba jest sukces. 5 kółek na DK. Wyjazd niedziela 17-18, powrót środa + jeden wyjazd w piątek na weekend, żeby dwa kółka obrobić. 7 z przodu jest. Czerwiec długi, ma 5 tygodni, będzie 8 jak nic.
Panowie z Wrocławia i okolic, czy ktoś mógłby mi pomóc?
Padł mi alternator w osobowym i stoje dosłownie 1,5km przed zjazdem Wrocław Lotnisko w stronę Warszawy. Chociaż ściągnąć gdzieś to padło w krzaki
Jutro będę się martwił dalej...
Wiem, że pora niesprzyjająca, bo wolne, pogoda ładna, grille, ogniska i te sprawy pewnie są grane, ale może ktoś coś będzie mógł pomóc...
Ja to nie ta liga. Z szefem wódki nie piłem i nie pozwolił mi KONFIGUROWAĆ wozu razem z nim, tylko pokazał palcem na placu na takie se MP4, ponad 800 nachulane i wio dali.
Użytkownicy przeglądający to forum: mariuszduzy i 3 gości