[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 2934 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
U mnie obok poszły dwa FH4 500 po 60 koła nie pamiętam 15 albo 16 rok, Kronka ładna za 30 z 15 roku.....
Jeszcze stoją dwa SSC 510 z naczepami jakby kto chciał, firma zamyka transport więc można wyrwać dobrze....
Cytuj:
Ciśnienia nie ma. Popytajcie może wśród znajomych. Auto naprawdę z ręką na sercu jest zadbane i dobrze serwisowane.
Nie wnikam w taką cenę za 9 letnie auto z nalataną bańką, ale ogłoszenie, a raczej styl wypowiedzi to rak w czystej postaci. Dopisz jeszcze, że jak ktoś przyjedzie tylko pooglądać i nie kupi albo będzie się targował to psami poszczujesz.
Na Otomoto stoją coil muldy 2019r krone za 39 000netto. Rzekomo też wyprzedaż floty, aż chyba z ciekawości jutro zadzwonię czy to faktyczna cena do zapłaty czy odstępne do leasingu.
A z Actrosem ciśnienia dużego nie ma. Najwyżej go pomęczę jeszcze ze 2-3 lata i wtedy jakiś arab może weźmie za tyle co dają
To oficjalnie święto i długi weekend.
Na A1 w Toruniu korki na bramkach większe jak we wakacje... Tragedia, ludzi porypało, w stronę Gdańska same SK i KR, a na Łódź same GD i GA. Nie wspomnę, że co drugi w kempingiem. Teraz będzie wysyp korony i ogłoszą stan wyjątkowy.
Dokładnie... Zara znów przywrócą te chore zakazy, bo będą mieli pretekst, że ludzie zaczęli szaleć jak wszytko poluzowali i znów jest gorzej... Brak słów na to wszystko.
Wiem że zaraz wyskoczycie z niszowymi, modnymi, niedobrymi piwami po 5zł, ale ja za swoje piniondze to pijam Tyskie.
Serio Warka mdła, Żywiec słodki, a Tysie takie w sam raz.
Byłem z rok temu na wakacjach w Kocierzy w takim kompleksie hotelowym (jak by co to fajny obiekt) na szczycie góry, i tam mieli swój browar - Kocierskie się nazywał. I to było mega piwo.
Reszta tych po 5zł z półki w markecie, dajta spokój. Tyskie za 2,5zł lepsze.
A Tatrę to serio piłem ze dwa razy w życiu, zawsze jakoś naftę czułem czy inny chemiczny smak.
Ja najczęściej piję Namysłów i Łomże. Ciul wie co pić, wszystko i tak na jedno kopyto. Woziłem trochę słód po browarach i prawie wszystkie biorą ukraiński słód, polskiego nikt nie chciał, bo za drogi. A polski słód woziliśmy do Pilsa, Warki, Lecha, Łomży, Leżajska, Namysłowa. Zdarzały się jednorazowe kursy do innych browarów, te co wymieniłem, codziennie ładowała się minimum jedna łódka.
Ja się niechcący ostatnio ściorałem się Perłą chmielową, bardzo smaczna i rano się dobrze czułem.
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Ja tam mam tak, że coś mi smakuje jakiś czasookres, później przesiadka.
Staropomeran czy jakoś tak był w Biedronce. Łobaben pyszny!
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Zasadniczo piwa nie lubię. Ale jak już muszę to Fortuna czarna mi podchodzi. Nie wiem z jakiego słodu robione czy naszego czy banderowskiego ale jest okej.
Użytkownicy przeglądający to forum: mariuszduzy i 2 gości